"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ayakkabı mağazası soygunu

Avcılar’da kimliği belirsiz bir kişi kepenkleri kırarak girdiği ayakkabı mağazasının dolabından yaklaşık 650 bin lira döviz ve Türk lirası çaldı. Hırsızlık ve zanlının kaçış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün gece Avcılar Merques Mahlı’da bir ayakkabı mağazasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi bir ayakkabı mağazasına gelerek yaklaşık bir saat acı çektikten sonra kapalı kepenkleri kırarak içeri girdi. Ardından kasaya giden zanlı, hazinede bulunan döviz ve TL’den oluşan yaklaşık 650 bin lirayı çaldı. Parayı alan hırsız saniyeler içinde dükkandan ayrılarak uzaklaştı.

Kapının kırıldığını gören komşu esnaf, esnafın yanına gitti. İşyerine gelen çalışanlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, parmak izi ve güvenlik kamerası incelemelerinin ardından zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

“650 bin lira zararımız var”

5 kişinin çalıştığı dükkanda maddi ve manevi hasar olduğunu anlatan işçi Ahmed Ögen, “Biz bir şey bilmiyorduk, gece 03.30 civarında geldiler, dükkanda maddi ve manevi zarara yol açtılar. Tedbir alıp faillerin tutuklanmasını istiyoruz. Yetkililerden ve insanlardan yardım istiyoruz. Parayı dolar, euro ve Türk lirası olarak eklersek toplam 650 bin civarında. Ağır bir kaybımız var. Manevi zararımız daha büyük, 4 -5 kişi buradan ekmek yiyor Manevi zararımız var gücendik, tüccarımızın gururunu oynadık Suçluları tutuklayıp adalet önünde cezalandırın istiyoruz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir