"Enter"a basıp içeriğe geçin

Zeytinburnu’nda 11 yaşındaki çocuk pestisitten öldü

İstanbul Zeytinburnu’nda gece evlerine ilaçlama yapan yabancı bir aile yattı. Evde yaşayan 5 kişi sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye gitti. 11 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 27 Eylül’de Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi’nde 4 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre gece evi ilaçladıktan sonra uykuya dalan aile fertleri, sabah saatlerinde rahatsızlandı. Çocuklarını hastaneye götürmek isteyen babaları taksiyle evin önüne geldi. İnsanları taksiyle tek tek evlerine götürüp hastaneye götürdü. Zirai ilaçla zehirlendiği öğrenilen 11 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailenin diğer 4 üyesinin ise hastanede tedavileri sürüyor.

Çocuğun kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesinin ardından polis ekipleri harekete geçti. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Olayı anlatan Nuri Yılmaz, “Sabah geldim dükkânı açtım temizlik yapıyordum. Taksi geldi, babası yukarıdan indi. Onlar da benim komşum oldular. Küçük bir kızı var, aşağı indi. ‘ dedi ve sarıldı.Kızın sağlığı iyi değildi.Taksiye bindi ve yukarı koştu.11 yaşından küçük bir çocuğu vardı.Onu tepeden çekti,bir taksiye bindirip gitti.Ne olduğunu anlayamadık. O an oluyor sonra akşam zehirlendiklerini öğrendik Olay yeri inceleme ekipleri geldi eve ilaç attıktan sonra zehirlendiklerini duyduk sabah olmuş çocuk küçüktü 11 yaşındaydı biliyordum çocuk gelip buraya giderdi” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir