"Enter"a basıp içeriğe geçin

Yılın Efsaneleri ödülleri sahiplerini buldu

Yılın Efsaneleri ödülleri Maltepe’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Albert Altun’a “Yılın En İyi Süpervizörü”, Burak Yıldırım ise “Yılın Efsanevi Fotoğrafçısı” ödülüne layık görüldü.

Legend Fashion dergisinin daha önce İngiltere ve Ukrayna’da düzenlediği “Yılın Efsaneleri” ödül töreni, bu yıl Türkiye’de ikinci kez düzenlendi. Ödüller, oylamanın ardından sahiplerini buldu. Başarılı isimlerin takdim edildiği ödül töreninde TGRT haber sunucusu Alper Altun ‘Yılın Moderatörü’, Burak Yıldırım ise ‘Yılın Efsanevi Fotoğrafçısı’ seçildi. Organizasyonda sağlıktan sosyal medyaya, müzikten tekstile birçok alanda başarılı olan isimlere ödülleri takdim edildi.

“Mutluyum, gururluyum”

Ödül töreninin ardından konuşan Albert Alton, “Daha önce yayıncı, yayıncı ve gazeteci ödülleri aldım. mutluyum, gururluyum. Bu yılın Efsanevi Yönetmeni ödülünü almak büyük bir onur. Bu ödülü Aslıhan Ören’e, Ercan Seki’ye, yöneticilerime, çalışma arkadaşlarıma ve tüm gazetecilere takdim ediyorum.”

“Tarzımıza uygun farklı çekimlerimiz var.”

“Yılın Efsane Fotoğrafçısı” ödülünü kazanan Burak Yıldırım, “Uzun yıllardır Kapadokya’da fotoğraf sanatıyla uğraşıyorum. Yaklaşık 20 yıldır fotoğraf çekiyorum. Son yıllarda çekimler yapıyoruz. moda ve turist fotoğrafları. Farklı çekimlerimiz var. Tarzımıza uyuyor. Bu gece de bir ödülle onurlandırıldık. Bu tür ödüller bizi işimize daha da yaklaştırıyor.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir