"Enter"a basıp içeriğe geçin

Yıldırım’dan üniversite öğrencilerine sıcak karşılama

Yıldırım Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanından Bursa Teknik Üniversitesi’ne yeni kabul edilen öğrencileri kampüs girişinde ‘Yıldırım’a ve Üniversite Standına Hoş Geldiniz’ köşküyle karşıladı.

Yıldırım Bayezid ve Mimar Sinan yerleşkelerine kurulan amfi tiyatroları ziyaret eden öğrenciler, Yıldırım’da gençlere yönelik yapılan etkinliklerle tanıştırıldı, talep ve önerileri dinlendi. Standları ziyaret eden öğrencilere çorba ikram edilirken, “Yıldırım’da Genç Olmak” broşürü ve çok sayıda hediye takdim edildi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, okulların açılmasının Yıldırım’a renk kattığını belirterek, “Bu yıl güzel ilçemizde yüzlerce öğrencimiz üniversite hayatına girdi. Yıldırım belediyesi olarak gençlerimizi Bursa Teknik Üniversitesi kampüsünde ağırladık. Berkay Özkan ve grubuyla “Değerler Şehri Yıldırım’a Hoş Geldiniz” diyerek moral partisi yaptık.

Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın bir üniversite şehri olduğunu vurgulayarak, “Yıldırım Belediyesi olarak hizmet anlayışımızın odak noktasında insan var. Yaptığımız tüm proje ve yatırımlar insan odaklı ve etkili işler. İnsana dokunan işletmeler arasında öncelik veriyoruz. en çok gençlik ve çocuk işletmeleri.Diğerlerinden.Bu doğrultuda yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için Üniversite Rektörü Arif Karadir ile birlikte çalışıyoruz.Yıldırım belediyesi olarak yeni gelen öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. ”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir