"Enter"a basıp içeriğe geçin

Yetiştiricilere 90 bin lira destek

Körfez Belediyesi, bölgedeki hayvan yetiştiricileri ve küçükbaş hayvanlar için 90.000 TL’lik aşı ve aşı ücretini karşılayacaktır.

Korvez Belediyesi’nin uyguladığı “Üretim Sizden Amerika Birleşik Devletleri Destek Projesi” kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan aşı ve küpelerin 90.000 TL bedeli Korvez Belediyesi tarafından karşılanacak. Bu destekten Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Türk Hayvan ve Hayvan Bilgi Sistemine kayıtlı 734 aktif kurum faydalanmayı hedeflemektedir.

Desteklemeye devam edeceğiz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, tarıma ve hayvancılığa her zaman destek olduklarını belirterek, “Vatandaşlarımıza tarım alanında tohum, toprak tahlili, fidan, fidan gibi birçok destek sağlıyoruz. Büyükşehir belediyemiz ne zaman ve bakanlık desteklenir ve buna eklenirse ürüne desteğimizin ne kadar güçlü olduğu ortaya çıkıyor.” Sloganımız net; Üretim sizden, destek bizden. Çiftçilerimizin tarım ve gıdadaki rolü ve emeği büyüktür, alın ter her ürünün bir parçasıdır. Bu proje aynı zamanda hayvancılık maliyetlerinin arttığı günümüzde yetiştiricilerimize destek olması açısından da önemlidir. Bize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir