"Enter"a basıp içeriğe geçin

Yeni Malatyaspor, teknik direktör Cihat Arslan’dan ayrıldı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Cihat Arslan ile karşılıklı sözleşmenin feshedilmesiyle yollar ayrıldı.

Geçen sezon Premier Lig’e katılan Yeni Malatyaspor’da 1 Mart 2022’de görevi devralan Teknik Direktör Cihat Arslan, takımın bir alt lige düşmesinin ardından Spor Toto’ya devam etti. Ancak mevcut süreçte, ilk Spor Toto Ligi’nin ilk yedi haftasında galibiyet alamayan sarı-siyahlı ekipte Sakaryaspor’u mağlup eden yönetim, harekete geçti.

Maçın ardından teknik direktör Arslan ile masaya oturan yönetim, karşılıklı sözleşme feshinden uzaklaştı. Bu ayrılığın ardından Yeni Malatyaspor yönetiminin yeni teknik adam aradığı öğrenildi.

Premier Lig’deyken geldi

Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Marius Somudica ile yollarını ayıran kaptan Adem Büyük, futbolun başına geçti ve takım başkanlığına getirildi. Büyük’ün kısa sürede bu görevi bırakmasının ardından Yeni Malatyaspor, en son Kasımpaşa’da geçen sezonun ikinci yarısında görev yapan teknik direktör Cihat Aslan ile anlaştı.

17 maçta 1 galibiyet

Premier Lig’de Yeni Malatyaspor’un başında sadece 11 maçta Adana Demirspor’u yenen Cihat Arslan’ın küme düşmesinin ardından yeni yönetimin kararıyla devam etmesi istendi. İlk Spor Toto Ligi’nde borçlar nedeniyle kapanan transfer paneli nedeniyle kampa giremeyen ve hareket edemeyen Jehad Arslan, bu sezon çoğunluğu genç olan takımla 7 maçta 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. İnsanlar.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir