"Enter"a basıp içeriğe geçin

Yeni Basketbol Premier Ligi sezonu beIN SPORTS’tan canlı yayınlanacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve beIN SPORTS, Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin sigorta kapsamında yayın hakları konusunda anlaştı.

Anlaşma kapsamında beIN SPORTS, Avrupa’nın en iyilerinden biri olan Premier Basketbol Ligi’ndeki tüm maçları canlı yayınlayacak. Türkiye Basketbol Federasyonu ile beIN SPORTS arasında Basketbol Premier Ligi’nin yayın haklarına ilişkin anlaşma 3 yıl süreyle geçerli olacak. Premier Lig’de haftanın tüm maçları basketbolun yeni yuvası beIN SPORTS 5’te yayınlanacak. Ayrıca her hafta iki maç ücretsiz beIN SPORTS HABER ekranlarında seyirciyle buluşacak.

TBF Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yayın hakları sözleşmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin yayın haklarının hem kulüplerimizin hem de Türkiye Basketbolunun karşılıklı çıkarları doğrultusunda güvence altına alınması için uzun süredir devam eden çalışmalarımızı tamamladık. 2022-2023 sezonundan itibaren. beIN SPORTS, önümüzdeki üç yıl boyunca basketbolun yeni unvanı olacak. 3 sezon boyunca Sigorta Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin tüm maçları (8 maç) her hafta canlı yayınlanacak. Daha önceki yıllarda olduğu gibi haftada iki maç ücretsiz kanal üzerinden basketbolseverlerle buluşacak. Spor yayıncılığında ülkemizdeki en güvenilir kuruluşlardan biri olan ve basketbol yayıncılığında kabul edilebilir ve değerli bir deneyime sahip olan beIN SPORTS ile yaptığımız anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Digiturk Grup Spor Başkanı Rashid Al Marri, “Avrupa basketbolunun en heyecan verici liglerinden biri olan Basketbol Premier Ligi’nin resmi yayıncısı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Türk sporunun en büyük yatırımcısı olarak çok çalışıyoruz. yerli ve yabancı spor içeriklerini en iyi şekilde üyelerimize ulaştırmak için “Basketbol Premier Ligi’nin önümüzdeki üç sezondaki gelişimine destek vermeyi dört gözle bekliyoruz.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir