"Enter"a basıp içeriğe geçin

Vatandaşlar Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattına tam derece ile

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattını kullanan vatandaşlar, ulaşım kolaylığı nedeniyle ulaşım sürelerinin kısaldığını bildirdi. Hizmetten memnun kalan yolcular, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı açılış töreniyle hizmete girdi. Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu Kadıköy ile havalimanı arasındaki güzergahı 50 dakikaya indirdi. 23 istasyonun metro hattını kullanan vatandaşlar, hizmetten memnun olduklarını bildirdi. Sadece havalimanına değil diğer noktalara da ulaşımı kolaylaştıran metro ile vatandaşlar zamandan tasarruf etti. Özellikle işe gidiş ve geliş saatlerinde trafiğe takılmadan evlerine ulaştıklarını belirten vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

“Patronumuza teşekkür ederiz.”

Metro hattını kullanan yolculardan Mustafa Kuban, “Metro işimizi kolaylaştırdı. İşe gidiş gelişte kolaylık sağladık. Teşekkürler Başkan. Şimdi Kurtköy’den Küçükyalı’ya gideceğim. normal şartlarda 1 saat 20 dakikada yolculuk sadece 40 dakikaya düştü.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir