"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ümit Gil, Öz Sağlık-İş Sakarya şubesi başkanlığına adaylığını açıkladı

Hackish Federasyonu’nun Öz Sağlık-iş Sendikası Sakarya şubesinde çeşitli görevlerde bulunan Ümit Gil, “El Kaide’ye ses, işçilere nefes olmak için yola çıktık” sloganıyla adaylığını açıkladı.

Öz Sağlık-İş Sendikası Sakarya şubesinde çeşitli görevlerde bulunan Ümit Gil, başkan adaylığını açıkladı. “Sahaya ses, işçilere nefes olacağız” sloganıyla yola çıkan Gill, “Bildiğiniz gibi 2017’den beri onun yokluğunda, Cumhurbaşkanımız Devlet Sert’in huzurunda, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın Sakarya şubesinde temsilci ve bölge temsilcisi ve Şube Başkan Yardımcısı olarak bulunması ve tatil edilmesi, bu görevleri yerine getirirken her zaman çalışma arkadaşlarımızın hak ve menfaatlerini ön planda tutmayı ilke edinmiş, Birliğimizin misyon ve idealleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışmaktır.”

Gill şunları söyledi: “Zaman ne olursa olsun yeteneklerimize amansızca koşmaya özen gösterirken, mevcut başkanımız için itici bir güç olmaya ve iş arkadaşlarımızın yararına çalışmak için bir rehber olmaya çalıştık. Kısaca ve kısaca Sakarya ne yazık ki üyelerimize, teşkilatımıza ve başkanımıza yakışır şekilde Sakarya sağlık çalışanının hak ettiği şekilde yönetilmemiştir. Bunun nedenini derinlemesine incelemeye gerek yoktur ve tüm sağlık çalışanları ve tüm sağlık çalışanları olarak Sakarya’daki sağlık camiası bir sendikacı olarak biliyor ki, biz işçi arkadaşlarımızın hastalıklarında, sağlıklarında, cenazelerinde, düğünlerinde yanında olmadığımız zaman hiçbir değer ve ahlakın kalmadığını bu konuyu daha da ilerletmek gerekirse; Başkanımız Daulat Sirte , gece gündüz yok, gece gündüz yok Öz Sağlık İş Federasyonu adına yakışmıyor.”

Açıklamaya devam eden Ümit Gill, “Bu ve daha sayabileceğimiz birçok nedenden dolayı Sakarya’da sağlık çalışanına yakışır şekilde yönetilebilecek bir şube kurmak için yola çıktığımızı burada açıkça belirtmek isterim. Sakarya ve Başkanımız Develt Sirte’nin Birinci Olağan Genel Kurul’a aday olduğumuzu ve Sakarya şube başkanlığına aday olduğumuzu belirtmek isterim. cümleler, başkalarının yapamadığını değil, yapabileceğimizi söylemek ve sahada göstermek istiyoruz.Sakarya’daki sağlık çalışanlarının sorunlarını biliyoruz ve yakından takip ediyoruz.Bunu açıkça ifade etmek istiyoruz; kazansak da, kazansak da. kaybedersek, yıllardır ekmeğimizi paylaştığımız tüm iş arkadaşlarımızın her zaman emrinde olacağız.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir