"Enter"a basıp içeriğe geçin

“Türkiye Kadın Girişimciler Yarışması” başvuruları başladı

Türkiye’de Kadın Girişimciler Yarışması’na katılım başvuruları başladı. Adaylar yarışmaya 30 Kasım 2022 tarihine kadar başvurabilirler.

Garanti BBVA tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Türkiye’de Kadın Girişimciler Yarışması’na başvurular başladı. Öyküleriyle kadınlara ilham vermek ve Türkiye’deki başarılarını ilan etmek isteyen adaylar, 30 Kasım 2022 tarihine kadar Garantibbvakadingirisimci.com adresindeki formu doldurarak yarışmaya başvurabilecekler. Şubat 2023’te yapılacak jüri toplantısı; ‘Türkiye’nin Kadın Girişimcisi’ ödülüne layık görülen kadın girişimciye 150.000 TL, ‘Türkiye bölgesinde sürdürülebilir fark yaratan Girişimci’, ‘Türkiye’nin Sosyal Etkisi Olan Girişimcisi’ ve “Türkiye’nin En Çok Gelecek Vaat Eden Girişimci” ödülleri verildi. 100.000 TL kazanacak.

Yarışma hakkında bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kaya, “Garanti BBVA olarak sürdürülebilir ekonomik ve sosyal kalkınma için kadın girişimciliğini ve kadınların iş hayatına katılımını destekliyoruz. öncüsü olduğumuz, 16 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz çok yönlü işimizle kadın girişimcileri güçlendiriyoruz. “Finans”, “Teşvik”, “Eğitim” ve “Açılış” olmak üzere 4 ana temaya odaklanıyoruz. Bütünsel bir yaklaşımla tüm işlerimizi Kadın Girişimcilere hitap ederek “Yeni Pazarlara Açıyoruz. Bu sefer giderek daha fazla iletişim kurduğumuz kadın girişimcilerin başarılarını gördük. Birçok kadın girişimci Yarışmamıza katılmak için başvuranlar işlerini büyütürken kadın istihdamını desteklediler ve etki alanlarını genişlettiler. sosyal fayda sağlayan projeler aracılığıyla. En önemlisi girişimci olmak isteyen kadınlara ilham verdiler. 42 bine ulaşan siparişlerimizin toplam sayısı, rekabetin çarpan etkisini açıkça ortaya koyuyor. Her yıl büyük bir emek ve heyecanla düzenlediğimiz yarışma ile kadınları cesaretlendirmekten, başarı öykülerinin kitleler tarafından bilinmesine, tanınmasına ve örnek alınmasına vesile olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl cesaretleriyle kadınlara rol model olmak isteyen, yarışmamıza ‘ben varım’ demek ve ailemizin bir parçası olmak isteyen kadın girişimcileri davet ediyoruz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir