"Enter"a basıp içeriğe geçin

Trump’ın Beyaz Saray’daki tuvaletteki bazı resmi belgeleri kaldırdığı iddia edildi

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın, başkanlığı döneminde ikametgahı olarak kullandığı Beyaz Saray’ın tuvaletine bazı resmi belgeleri attığı söyleniyor.

Bugün okuyucu, The New York Times’tan Maggie Haberman tarafından yazılan eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında “Güven Adamı: Donald Trump’ın Doğuşu ve Amerika’nın Düşüşü” kitabıyla tanışıyor. Trump’ın yönetimdeki görev süresiyle ilgili büyüleyici detayların paylaşıldığı kitapta, Beyaz Saray genel merkezindeki Trump çalışanlarının tuvalette resmi belge olduğuna inanılan kağıt parçaları bulduğu bildirildi.

Haberman’ın kitabına göre, Beyaz Saray personeli periyodik olarak tuvaleti tıkayan kağıt paketleri keşfetti ve Trump bunları tuvalete atarak sifonu çekmeye çalıştı.

Geçtiğimiz aylarda, FBI ajanları eski Başkan Trump’ın Florida, Mar-a-Lago’daki malikanesine baskın düzenledi. Başkanlık Kayıtları Yasasını ihlal ederek resmi belgeleri imha etmeye çalıştığı anlaşılan Trump hakkında soruşturma açıldı.

Komplo teorileri nedeniyle avukatlarına güvenmedi.

Kitapta, Trump’ın ABD Başkanı Joe Biden’in 2020 seçimlerini kazanmasının hemen ardından eski New York belediye başkanı ve kişisel avukatı Rudy Giuliani’yi aradığı belirtiliyor. Trump’ın Giuliani’ye, “Rudy, sorumlu sensin, istediğini yapabilirsin , çılgın şeyler de dahil, hayır.” Umurumda.”

Kitap, Trump’ın Giuliani’ye “avukatlarım berbat” diye şikayet ettiğini ve Trump’ın komplo teorilerine çekildiğini ve danışmanlarına ve avukatlarına güvenmediğini ortaya koydu.

Kızını ve damadını sınır dışı edecekti.

Kitapta ayrıca Trump’ın Beyaz Saray’dayken başdanışmanı olan kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner’i işten çıkarmanın eşiğinde olduğu ve Trump’ın oğlu Kushner’ın oğlu ile alay edip küçümsediği belirtiliyor. Hukuk. Dönemin Beyaz Saray Genelkurmay Başkanı John Kelly, Trump’ın kızını ve damadını kovma hareketini engelledi.

Covid-19’a yakalandığında ölümden korktu

Haberman’ın kitabında, Trump’ın Ekim 2020’de Covid-19 virüsüne yakalandığında ölümden korktuğu bildiriliyor. Kitapta, Trump’ın bu durumun ortaya çıkacağından endişe ederek çevresindeki yardımcılarından maskelerini çıkarmalarını istediği belirtiliyor. Covid-19 nedeniyle imajını ve siyasi motiflerini olumsuz etkiliyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir