"Enter"a basıp içeriğe geçin

Tam gelişme: Yenilmedik. Yenilgiye uğrayanlar sessiz kalanlardır

Bursaspor’un teknik direktörü Tahseen Tam, sportif faaliyetler için Amid maçıyla ilgili, “Kaybetmedik. Kaybedenler sessizler, Üçlü Yönetim ve bizi yalnız bırakanlar. Bursaspor bu şehrin en büyük markası. Herkes yüzünü Bursaspor’a çevirmeli.”

Bursaspor’un teknik direktörü Tahsin Tamm, Türkiye Kupası ikinci tur maçında yarın karşılaşacakları Poyapat 1868 maçı hazırlıkları öncesi antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Diyarbakır’da ilk kez düzenlenen Amid Sportif Aktivite Maçı ile ilgili konuşan Tam, “Mücadelede gerçekten ilginç şeyler oldu. Üç hakem maçın baskısını kaldıramadı. İki kırmızı kart, bir penaltı. Bayan. Oradan puan alırsak ne olacağını tahmin edemeyiz. Herkesi suçlayamayız. Kötü bir geceydi ama çok iyi bir deneyim yaşadık. Pazar akşamı bütün adamlarımız adam oldular. çok iyi.Sonraki çıkışlar çok daha yönetilebilir hale geldi.Bursaspor için çok iyi mücadele ettiler.Yenilmedik.Kaybeden sessizlik,üçlü yönetim ve bizi yalnız bırakanlar.Bursaspor bu şehrin en büyük markası.Herkese. Yüzünü Bursaspor’a çevirmeli.”

İlk yarının kırılmasına atıfta bulunulan mükemmel bir gelişme

53 yaşındaki oyuncu, “Berat’a kasıtlı bir hamle, kırmızı kart ve penaltı var. Dalağına ve böbreklerine vahşice bir hamle yapıldı. Bunu psikolojiye nasıl getirmişler anlamakta güçlük çekiyoruz. Orada. video kaydına girmeyen şeylerdi. Maalesef maçı izleyemiyorsunuz ve kimse izleyemiyor.” 5 maçta 6 puan toplayan Yeşil-Beyazlı takımın son durumu hakkında da bilgi veren Tam, “Aslında beklediğim sayı bundan 1-2 puan daha fazlaydı. Dışarda bazı maçlarda zorluklar Zemin çok genç olduğumuz için çok yazık Sivas Belediyespor maçını kazandıktan sonra futbol dışı bir maçımız oldu .Keşke farklı bir oyuna gelseydik daha iyi olurdu . Oyuncularım bana umut veriyor ve onlara inanıyorum. İlk yarıyı 24-27 sayı aralığında kapatacağımızı düşünüyorum. İlk yarıda gerekli hamlelerin ortaya çıkacağını düşünüyorum.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir