"Enter"a basıp içeriğe geçin

Talas gazetesinin yeni sayısı yine dolu

Talas Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarını ve gerçekleştireceği projeleri yansıtan Talas gazetesinin son sayısı okuyucularıyla buluştu.

Tam renkli 32 sayfadan oluşan Talas Gazetesi, Talas Belediyesi’nin Yemen Didi’deki Kültür ve Sanat Evi’nde açtığı, Osmanlı döneminde dünyaca ünlü hattatlar tarafından yazılan Kuran-ı Kerim nüshalarının sergilendiği sergiye de yer veriyor. olmak. Sürekli görüldü. Talas Belediyesi’nin eğitim alanında son dönemde yaptığı en önemli çalışmalardan biri olan Türkan-Av. Mehmet Altun tarafından tamamlanacak olan kampüsteki 4 okuldan 2’sinin temel atma töreni yapılıyor. Kültür ve sanat faaliyetlerinden eğitime, gençlere yönelik proje ve uygulamalardan kırsal mahallelerdeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerine kadar pek çok konunun ele alındığı Talas gazetesinde, sosyal hizmet alanında yapılan çalışmalar ve başarılı olanlara ödüller verildi. Talas belediyesinin de 3 yılda devredilmesi.

15 Temmuz’da açılan dünyanın en büyük Türk bayrağının da yer aldığı gazete, Kayseri’de ilk kez düzenlenen Anadolu Çoban Köpekleri Güzellik Yarışması ve akrobatik bir sirkten haber veriyor.

Sen Kimsin yazısıyla vatandaş memnuniyetinin yer aldığı gazetede ayrıca iki sayfalık bulmaca eki de yer alıyor.

“Bu kadar çalışmanın sadece bir özeti.”

Öte yandan gazetenin tanıtım yazısında okuyucularına seslenen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, her sayılarında Talas’a getirdikleri yeni hizmet ve yatırımlardan bahsetmenin heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Başkan Yalçın, işleri düzenlemekte zorlandıklarını belirterek, “Kırsal hizmetlerden eğitime, yeşil alanlardan peyzaj ve sosyal donatılara, ulaşımdan yol ve kaldırım işlerine, kültür, sanat ve sanattan birçok alanda üretim ve yatırım yapıyoruz. spor aktivitelerinden hijyen çalışmasına ve çevre sağlığına kadar.” Sayfalarca sürüyor. O yüzden bu gazeteye ancak bir özet koyabiliyoruz.” İfadeler kullanın.

“Vatandaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz”

Yazısının son bölümüne emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yalçın, “Yaz döneminde dört şubede işlere hız verdik. Eğitimde yeni okulların ve kütüphanelerin temellerini attık. Kırsal hizmetlerde tarım ve hayvancılığa verdiğimiz desteği hız kesmeden sürdürdük. Green Talas’ta çalışmaya devam ettik. Talas’ta yeni ufuklar açan akrobatik sirk gösterileri ile eğlenceli, ilginç ve heyecanlı bir akşamı sizlerle buluşturduk. Çarşamba günleri “Şeffaf Odada Cumhurbaşkanı Toplantıları”, Salı ve Perşembe günleri ise “Tacirler Toplantıları” ile her zaman yan yana olduk, talep ve önerilerinizi dinledik. Daha iyi ve daha yaşanabilir bir Talas için meclis üyelerimiz, belediye çalışanlarımız ve gözümüz kulağımız olan vatandaşlarımızla birlik içinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir