"Enter"a basıp içeriğe geçin

Sürücü kameradayken polise test

Bursa’nın İnegöl ilçesinde emniyete bağlı trafik ekipleri tarafından durdurulan aracın sürücüsü, polis ekipleri zor anlar yaşadı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Sinanbey İlçesi Nuri Doğrul Caddesi’ndeki sürücüler için talepte bulundu. Uygulamada şüphelenilen 16 KJF 33 plakalı araç durduruldu. Sürücü Muhammed A.’nın belgeleri kontrol edildi. (57). Sürücünün eşini acile götüreceğini söylediği sırada polis ekipleri hızlı bir şekilde operasyon yaptı. Yapılan incelemede sürücünün ehliyetinin bulunmadığı ve aracın muayene edilmediği belirlendi. İşinin acelesi olduğunu ve evrakları daha sonra evden getireceğini iddia eden sürücü, çığlık atarak polis ekipleriyle konuşmaya başladı. Sürücü Muhammed A. , “Terörist gibiyiz. Bana öyle davranıyorsun. Ben ne olursam olayım polis. Sana göstereceğim. Şikayet edeceğim. Ben de devlet memuru olarak görev yaptım.” dedi.

Polise işini öğretmeye çalışın

Sürücü Muhammed A. Polis ekiplerine yüksek sesle konuşmaya devam eden , “Gidersen cezayı plakama arkadan yazarsın.” Polis ekiplerine görevlerini öğretmeye çalışın. Sürücüye muayenesiz araç kullandığı için 427 TL ceza, muayene için 7 gün süre verildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir