"Enter"a basıp içeriğe geçin

Sur Yapı Tatil Evleri, Antalya’da Dört Mevsim Tatil

Sur Yapı Tatil Evleri, “yeni nesil tatil” konsepti ile geliştirilmiş olup, Antalya’da 4 mevsim tatil vaat etmektedir. Devremülk sahipleri, resepsiyondan oda servisine, spa ve wellness’tan özel plaja, temalı havuzlardan su parklarına kadar tüm tesis olanaklarından yararlanabilmektedir.

Sur Yapı Holiday Homes Antalya’yı tasarlarken tatilin dört mevsimine odaklandığını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Araştırma geliştirme çalışmalarımız sonucunda tüm tatil tahminleri, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ‘Dört Mevsim Tatil’ şekliyle yaratıldı. Alıcının hizmetine sunuldu. 5 yıldızlı resort konseptiyle tasarladığımız tesiste, zaman sakinleri dört mevsim yüzmenin keyfini çıkarabilecekler. sonbahar ve kış aylarında havuzları ve ısıtmalı havuzları, bahar ve yaz aylarında özel plaj ve su parkının keyfini çıkarırken, Kepez şehrinin ormanlarına komşu konumu ile orman aktiviteleri sunan Sur Yapı Tatil Evleri, gayrimenkulün değerini artıracak. gün geçtikçe Antalya’dan alınacak tapu ile zaman içinde paylaşılacak ve kira getirisi potansiyeli olan tatilden para kazanma fırsatı yaratacaktır.”

özel plaj

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın kendi özel plajına sahip olduğunu kaydeden Elmas, “Özel plajımız Türkiye’nin en güzel plajlarından biri olan Konyaaltı Plajı’nda bulunuyor. Yılın çoğu günü denize girebileceğiniz özel plajı, size tüm yıl boyunca Akdeniz güneşinden yararlanma fırsatı sunuyor. Bahar, yaz ve sonbahar mevsimlerinde misafirlerimiz ücretsiz shuttle servisleri ile özel plajdan faydalanabileceklerdir.”

Her mevsim havuz keyfi

Tesiste ayrıca çok çeşitli tematik havuzlar bulunmaktadır. Antalya’da denize girilemeyen kısa bir süre içerisinde Sur Yapı Tatil Evleri sakinleri ısıtmalı ve ısıtmalı havuzlardan faydalanıyor. Ayrıca dört mevsim temalı havuzlar, plajlı havuz, su parkı, çocuk havuzları, dalga havuzu, kapalı havuzlar ve zen havuzları ile her mevsim sakinlerine bol su aktivitesi sunuyor.

Komşu şehir olan Kepez’in ormanı

Kepez Şehri ormanına bitişik konumu ile tesis, farklı uzunluklarda koşu, yürüyüş ve bisiklet parkurlarına ve farklı orman aktivite alanlarına sahiptir. Ormanlık alanda ayrıca komşularınızla kaliteli zaman geçirebileceğiniz country cafe, restaurant ve country cafe gibi alanlar da bulunmaktadır. Ayrıca macera parkuru, paintball sahası, mini bowling sahası, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, aktivite alanları, havuz, eğlence alanları, piknik ve barbekü alanları, yoga, pilates, voleybol, futbol, ​​basketbol, tenis, kardiyo gibi sporların da yapılabildiği bir spor salonudur.

Su yoluyla sağlık

Son yılların dikkat çeken konseptlerinden biri olan “Sağlıklı Yaşam”, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın odak noktası. Spa ve sağlıklı yaşam merkezine sahip olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, su ile gelen sağlıktan yararlanmak isteyenler için geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir. Sur Yapı Antalya Tatil Evleri’nde klasik Türk hamamı, buhar odaları, saunalar, bitkisel saunalar, macera duşları, şok duşlar, cilt ve vücut bakımları sakinlerini bekliyor.

Her şey dahil tatil

Tapu sahibi devre mülk sahipleri, tatillerini düzenlerken kişi başı bütçelerini hesaplamak yerine tek seferlik ödeme yaparak geniş ailesiyle birlikte olmanın keyfini çıkarıyor. Antalya’da bulunan geniş balkonlu Sur Yapı Tatil Evleri, birçok kişiyi ağırlayacak şekilde tasarlanmıştır. 1+1 evler 4 kişilik, 2+1 evler 6 kişilik, 3+1 evler ise 8 kişilik kapasiteye sahiptir. Devremülk sakinleri, beyaz eşya, oturma grupları, küçük ev aletleri, ev tekstili gibi her türlü ihtiyacı karşılayan eşyaları evlerinde kullanıma hazır halde bulabilecekler.

Aynı gün hem plaj keyfi hem de kayak keyfi

Antalya’nın dört mevsim iklimini devremülk alıcılarına “dört mevsim tatil” şeklinde sunan tesis, aynı gün sahilde yüzme ve sörf yapma imkanı sunuyor. Deniz, kum ve güneşin her yönüyle dolu dolu bir tatil vaat eden tesis, tarih ve kültür turlarını sevenler için günübirlik turlarla Olympos’tan Sagalosos’a kadim bir yürüyüş imkanı sunuyor. Doğa severler Köprülü Vadisi’nde rafting yapabilir, Salda Gölü’nün huzurunu hissedebilir ve Düden Şelalesi’nin eşsiz manzarasının keyfini çıkarabilir. Tesisten kolayca ulaşılabilen Saklıkent, Alanya Akdağ ve Isparta Davraz kayak merkezleri, zaman sakinleri için kayak, snowboard, snowboard, snowboard gibi kış sporları alternatifleri sunuyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir