"Enter"a basıp içeriğe geçin

Şehit Anis Bey’in cenazesi baba evine gönderildi

Gölcük’teki tersane komutasındaki iş kazasında yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Er Enes Bey’in cenazesi, Gölcük Deniz Komutanlığı’nda düzenlenen törenle babasının evine gönderildi.

Deniz Eğitimi ve Garnizon Komutanı Amiral Bülent Turan, Kocaeli Valisi Sedar Yavuz, Kocaeli Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak ve Gölcük Tersanesi Komutanı Oramiral Mustafa Saygılı, Kocaeli Başsavcısı Ferhat Kabeci, Kartepe Hilmi Valisi Ömer, Ömer. Bölge Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kabanci, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şehit Fikri’nin babası, annesi Safiya Bey ve askerler katıldı. Veda töreninde şehit Anas Bey’in biyografisi okundu.

Gölcük Tersanesi Komutanı Amiral Mustafa Cecil’in konuşmaları ve dualarının ardından şehit asker Enis Bey’in cenazesi, İstanbul’un Pendik ilçesinde dua ile defnedildi.

Gölcük’te dün tersane komutanlığında meydana gelen kazada, gemiyi boyayan 5 müteahhit personeli denize düşerek boğulma tehlikesi geçirdi. Askerlerden Aniş Bey tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir