"Enter"a basıp içeriğe geçin

Sancaktepe’de polis hırsızın peşine düştü: Altın ve para bırakıp kaçtılar

Motosikletli polis ekipleri, kazaya karışan 2 zanlının Sangaktepe’de hırsız şeklinde bir eve girdi. Kazada iki polis memuru hafif şekilde yaralanırken, zanlılar altın ve para dolu otomobili terk ederek kayıplara karıştı.

Kaza, saat 16:00 sıralarında Sancaktepe Visel Karani semtinde meydana geldi. Hırsızlık iddiasıyla bir kuyumcuya giren iki zanlının altın ve parayı çalarak kaçmaya başladıkları iddia edildi. İhbar üzerine hareket eden motosikletli polis ekipleri, zanlıların peşine düşerken olaya karıştı. Olayın ardından zanlılar hızla olay yerinden kaçarken, iki polis memuru hafif sıyrıklarla hastaneye kaldırıldı.

Arabayı bırakıp kaçtılar.

Olay yerinden kaçan zanlılar, peşlerinde başka bir polis ekibinin olduğunu anlayınca altın ve para dolu otomobili bırakıp olay yerinden ayrıldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, araçta inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, kaçan zanlıların peşine düştü.

“Para ve altın da vardı.”

Konuyla ilgili konuşan mahalle sakini Hasan Güngör, “Şüpheliler polisten kaçıyor. O sırada yan sokaktan çıkan otomobille polis ekipleri de kazaya karıştı. Otomobilde bulunanlar, soyulduğu söylenenler kaçmaya devam etti. İlerde arabayı bıraktılar. İçinde para ve altın da vardı.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir