"Enter"a basıp içeriğe geçin

Samsun’da ücretsiz sanat kursları

Samsun Belediyesi’nin 11 şubede düzenlediği ücretsiz teknik kurslara kayıtlar 5 Ekim’de sona erecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen kurslar ilgi görüyor. Piyano, keman, paglama, ud, gitar, Türk Halk Müziği korosu, Klasik Türk Müziği çocuk korosu, tiyatro ve halk oyunları, tilavet ve retorik olmak üzere 11 branşta düzenlenen kurslardan 3.5 yılda 2.500 kişi yararlandı. 2021-2022 eğitim döneminde 850 kişi kendi yetenek alanlarında eğitim alma fırsatı buldu.

Yeni dönem için son kayıt tarihi 5 Ekim’dir.

Bu yıl 11 farklı kampüste gerçekleşen ve Eylül ayından itibaren kayıtları başlayan kurslar için son başvuru tarihi 5 Ekim olarak belirlendi. 7 yaş ve üzeri herkesin başvurabileceği kurslar, seçimin ardından Ekim ayı sonunda eğitime başlayacak.

Samsun Belediye Başkanı Mustafa Demir, sosyal belediyeciliğe her yönüyle ilgi duyduklarını belirterek, “Belediyenin en önemli ayağı sosyal belediyeciliktir. Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize kısaca insanımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyoruz. Yeteneklerini keşfetmeleri için birçok branşta ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Geleceğin sanatçıları bu kurslarda yetiştiriliyor.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir