"Enter"a basıp içeriğe geçin

Samanlıkta çıkan yangın nedeniyle 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Kastamonu’da tadilatı yapılan ahırda çıkan yangında 1.200 balya saman, 20 ton arpa, 15 ton buğday ve bir römork yandı. Yangında iki kişi yaralandı ve dumana kapıldı.

Kaza, Merkez Kastamonu ilçesine bağlı Kırklar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hayati Yavuz’un ahırında onarım çalışmaları sırasında yangın çıktı. Büyüyen yangını kısa sürede söndüremeyen vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin güçlükle kontrol altına aldığı yangın, eve ve ahıra sıçramadan söndürüldü. Alev alan bir kişinin vücudunda yanıklar bulunurken, dumandan bir kişi daha etkilendi. Kaza yerinde ilk müdahaleleri yapılan vatandaşlar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında 1.200 balya saman, 20 ton arpa, 15 ton buğday, bir römork ve bir yem değirmeni yandı. Yanan samanlığı izleyen aile, yangın sırasında gözyaşlarını tutamadı. Jandarma ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir