"Enter"a basıp içeriğe geçin

Sagoba Kajmer Borsası devredildi

Türkiye’nin önde gelen rap sanatçılarından Sagopa Kajmer, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu. Ünlü rapçi, ailesiyle birlikte yaşlanmayan konsere gelen genç bir hayranının her şarkısına eşlik ederken el sıkıştı ve küçük hayranını sevindirdi.

Ünlü rapçi Sajuba Kajmer Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalı seyircilerle buluştu. “Her neyse”, “Ben vazgeçtim” ve “İstisnalar kuralı bozmaz” gibi sevilen şarkılarını seslendiren Kajmer, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Genç, yaşlı herkesin hayran olduğu ünlü rapçi Sagopa Kajmer’in hayranlarına ulaşmak için çaba sarf ettiler. Güvenlik güçlerinin her türlü olumsuzluğa karşı uyanık ve dikkatli olması törenin keyifli ve sorunsuz geçmesini sağladı. Partiye ailesiyle birlikte gelen ve yaş sınırı olmayan genç hayranının Sagoba Kajmer’in her şarkısını yakalaması, ünlü rapçinin yanı sıra kendisine yakın ilgi gösteren izleyicilerin de dikkatini çekti.

Bergeni Utma

Türk müziğinin önemli isimlerinden Bergen’in “Sen Affetsen Ben Affetmem” adlı şarkısını Bursalı bir dinleyiciyle birlikte seslendiren dinleyiciler, şarkıya alkış ve ıslıklarla eşlik etti.

Sahnede havlular uçuştu

Sagopa Kajmer, “Exceptions Don’t Break the Rule” şarkısında “Bu parçaya hanginiz havlu attı?” Seyirciler sahneye havlu attı. Sagopa Kajmer partilerinde gelenek haline gelen bu tavır izleyenler tarafından beğeniyle karşılandı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sagopa Kajmer’in şarkılarına hayranları hep bir ağızdan eşlik etti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir