"Enter"a basıp içeriğe geçin

Premier Lig’de puanlar eşitlendi!

Spor Toto Süper Lig’de 8.hafta gol sıkıntısı yaşarken puanlar üst sıralarda yer aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında oynanan ve Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gol atamadığı ve birer puanla yetindiği 9 maçta toplam 16 gol atıldı. Premier Lig’de bu sezon ikinci kez 20 gol geçilemedi ve futbolseverler kötü bir hafta geçirdi. Sonuçların ardından 4 takım aynı puanla (17) öne geçerken, Başakşehir bir maç kaçırdı. Galatasaray’ın 3 maçtır galibiyet serisi Adana Demirspor ile golsüz berabere sona erdi. Sarı-Kırmızılılar 8 haftada 9 gol kaydetti. Bu sezon saha çalışmaları nedeniyle şehir dışında oynayan Konyspor, ilk kez seyirci karşısına çıktı. Omranispor’u bir golle mağlup eden beyaz ekip, bu sezon dördüncü kez 1-0 kazandı ve 7 maçta gollerini kapatmayı başardı.

Derbide gol yok

Ligde sezonun gol kralları arasında yer alan Fenerbahçe ve Beşiktaş, derbide Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Beklenenin aksine iki takım da 90. dakikada gol bulamayınca sahadan golsüz berabere ayrıldı. Bu sonucun ardından skorlarını 15’e yükselten Aslanlar Beyazlılar, son iki iç saha maçında 5 puan kaybetti. Bir maç kaçıran Fenerbahçe, haftayı 14 puanla yedinci sırada tamamladı.

Başakşehir hattı sona erdi

MKE Ankaragücü’ne giden Medipol Başakşehir, mücadeleyi 2-1 kazanarak 17 sayı kaydetti. Dark Orange ekibi bu sezon Ankaragücü maçında yediği golle 595 dakika sonunda bir gol kaydetti.

Takımlar iki golü geçemedi

Sezonun 8. haftasında 4 deplasman takımı galip gelirken, tüm bu müsabakalar 2-1’lik skorla tamamlandı. Kayseri’de 1-0 geriye düşen Trabzonspor, ikinci yarıda attığı gollerle haftayı üç puanla kapattı. İlk lig maçını Haticepor’un başında oynayan Teknik Direktör Volkan Demirel, Sevaspor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonuç, güneyli takımın sezonun ilk galibiyeti oldu.

Hafta sonunda ise İstanbul Derbisi yapıldı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen İstanbulspor, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fatih Karagomeruk’u 2-1 mağlup ederek 8 puana ulaştı. Kızılların galibiyet özlemi 4 maça çıktı.

Premier Lig’de 8 haftanın ardından Sevaspor ve Ümraniyespor galibiyet alamadı.

İşte haftanın maçları ve sonuçları:

Kasımpaşa: 1 – Gaziantep FK: 0

MKE Ankaragücü: 1 – Medipol Başakşehir: 2

Y. Kaysarspor: 1 – Trabzonspor: 2

Adana Demirspor: 0 – Galatasaray: 0

Corendon Alanyaspor: 1 – Giresunspor: 1

Sivasspor Genel Müdürlüğü: 1 – A. Hatayspor: 2

Konyspor: 1 – Omranyspor: 0

Beşiktaş: 0 – Fenerbahçe: 0

Fatih Karagomruk: 1 – İstanbulspor: 2

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir