"Enter"a basıp içeriğe geçin

Polis ekipleri, yardım toplamak için imrenilen ağı çökertti: 6 tutuklama

Çorum’un Eskelip ilçesinde kömür çalan şebeke, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla imha edildi. Altı kişi tutuklandı, kömürlü depoyu 10 kez soyarak devlete 450 bin lira zarar verdi.

Kaza, Eskelip ilçesi sanayi bölgesi yakınında bulunan Özel İdare’ye ait huzurevinin deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan kömürün çalındığının Eskelip İlçe Müdürlüğü’ne bildirilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kazayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli bir kamyonetin olduğunu ve çevredeki kişilerin depo olarak kullanıldığını gördü. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan 3 kişi kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucunda Sağlık Bakanlığı polis ekipleri bir kişiyi gözaltına alırken, iki kişi de gecenin karanlığından yararlanarak kayıplara karıştı. Eskelip Emniyet Müdürlüğü, depoda bulunan kömür yüklü kamyona el koydu.

Depoyu 10 kez soyan şebeke durumu 450 bin liralık zarara yol açtı

Olayla ilgili soruşturmanın kapsamını genişleten Eskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, kayıplara karışan zanlıların kimliği belirlendi. PTS ve KGYS kameralarını inceleyen polis ekipleri, depodaki kömürün 10 kez çalındığını ve kazaya farklı kişilerin karıştığını belirledi. Şahısların 450 bin lira değerindeki kömürün yarısını çaldığı öğrenildi.

6 kişi tutuklandı

Polis ekipleri, olayla ilgili tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, huzurevi müdürü de dahil olmak üzere 6 kişi tutuklandı. YB ve İ.B tutuklandı. ile karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen NB, EE, HG ve SB. Şahıslarla çalıştığı belirlenen VB isimli bir kişinin de farklı bir suçtan gözaltına alınmasına karar verildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir