"Enter"a basıp içeriğe geçin

Pamukkale belediyesi dev festivalde boy gösterecek

Denizli Pamukkale Belediyesi, geçtiğimiz yıl da katıldığı “Bana Bayram” sloganıyla düzenlenen Mahalli İdareler Gençlik Şenliği’ne katılıyor.

Pamukkale Belediyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi Mahalli İdareler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yurdun dört bir yanından katılım sağlanan “Yerel Yönetimler Gençlik Şenliği”ne katılıyor. Pamukkale Belediyesi, 5-9 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında Ankara Başkent Milli Parkı’nda “Benim İçin Festival” sloganıyla gerçekleştirilecek festivalin çeşitli branşlarında müsabakalara katılacak. Pamukkale belediyesi dart, masa tenisi ile temsil edilecek. ve penaltı müsabakaları, geçen yıl 8 takımlı şampiyonluğu kazanan futbol branşının yanı sıra. Açılacak olan köşkte “Zaatar Denizli” olarak coğrafi işaretli kekiğin yanı sıra nar ve lavanta ikramı yapılacak.

Valley Gençlik Onurlandırıldı

Pamukkale belediyesi de geçen yıl düzenlenen proje yarışmasından ödülle döndü. Türkiye’de her ilçeden 40 büyükşehir ve mahalli belediye ile nüfusu 100 bini aşan 105 ilçe belediyesi vardı. “Yerel Yönetimler Gençlik Şenliği”nde Pamukkale İli Sör Tepsi İli ormanında gençlik hizmetlerini kapsayan “Gençlik Vadisi Projesi”, “Gençlik Hizmetlerine Yönelik Belediye Maddi Yatırımları” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü Pamukkale Belediye Başkanı Avni Orki’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir