"Enter"a basıp içeriğe geçin

(ÖZEL) İstanbul’da kamera önünde korku dolu anlar: “Mesut kimdir?” Rastgele ateş et

Katana’da kurye kılığında bir kafeye giren saldırgan, kaskını çıkarmadan elinde silahla “Mesut kim” diyerek gelişigüzel ateş açtı. Kafedeki müşterilerin kameralardan korkarak masanın altına saklanmasıyla yaşanan o dehşet anları polise yansıtılırken, polis saldırganı gözaltına aldı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Kagtaneh Nürtepe ilçesinde saat 02:15 sıralarında meydana gelen olayda silahlı bir kişi motosikletli kurye kılığında bir sokak kafeteryasına girdi. Saldırgan daha sonra elinde tabancayla miğferini çıkarmadan sokak kafeteryasına girdi. “Mesud kim?” Soru sorarken kurye rastgele içeri ateş etti.

Müşteriler korkudan masanın altına saklandı

Saldırganın soru sorduğu ve gelişigüzel ateş ettiği terör anlarında müşteriler korkuyla masanın altındaki kafeye saklandı. Saldırgan kafeden ayrılarak bir süre sonra ortadan kaybolurken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen polis ekipleri, işveren Süleyman F. ve görgü tanıklarının yanı sıra iş yerindeki güvenlik kamerası. Dükkan sahibi Süleyman F. , kasklı ve kurye üniformalı birinin silahla içeri girdiğini ve “Mesud kimdir” diyerek gelişigüzel ateş ettiğini söyledi. Kişiyi yakalama çalışmaları, okyanustaki güvenlik kamerası görüntülerinin tek tek incelenmesiyle başladı.

Kurye kılığına giren saldırgan tutuklandı

Polis ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda tespit ettikleri saldırganın gidebileceği adresleri kontrol etti. Polis ekiplerinin müdahalesinin ardından saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan yemekhanede yaşanan terör anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki kişinin kafeden çıktığı ve ardından kasklı kişinin, müşterilerin masanın altına girdiği ortaya çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir