"Enter"a basıp içeriğe geçin

(Özel) İstanbul’da bir suçüstü kameraya: bakır kabloları eritirken yakalandı

Katana’da bir binadan çok miktarda bakır kablo çalan hırsız, ateşe vererek kabloları eritince korumalar tarafından suçüstü yakalandı. Yaşanan acı anlar kameralara yansırken, tutuklanan hırsız tutuklanarak çantasına bakır telleri ve birçok alete konuldu ve cezaevine gönderildi.

Katana Chaglian’da geçtiğimiz aylarda saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada, bir kişi inşaat halindeki bir binaya girerek el feneriyle dolaşmaya başladı. İçeride bir süre dolaşan kişi bakır kabloları çalıp çantasına koydu. Ardından binadan çıkan kişi hemen önünde ateş yakmaya başladı. Binada hareketlilik gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Kağıthane Emniyet Müdürlüğü Çağlayan Emniyet Müdürlüğü’nden “Gece Kartalları” adlı korumalar sevk edildi.

Gardiyanlar hırsızı suçüstü yakaladı

Kısa sürede olay yerine gelen korumalar, binanın önünde yangın çıkaran birinin bakır bir teli erittiğini gördü. Binaya giren ve bir süre kontrol eden güvenlik görevlileri, kişinin kabloları çaldığını belirledi. Şahsın çantasında yapılan aramada çok sayıda bakır kablo, ampul, matkap ve çok sayıda eşya ele geçirildi. Daha sonra gözaltına alınan şahıs polis aracına bindirilerek karakola götürüldü. Dokunan anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Makine hırsızlığı suçu yakalandı

Sibriel A.’nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Emniyette ifadesi alınarak ‘kamu hırsızlığı’ suçundan yargılanan (24) çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkası bulunuyor. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen hırsız, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir