"Enter"a basıp içeriğe geçin

Niğdeye Merkez Çok Amaçlı Kütüphane

Nijde belediyesinin kente çok amaçlı bir kütüphane kazandırma girişimi sonuç verdi. Yeni yapılan Merkez Kütüphane’nin ilk kazısı yapıldı.

Kısa sürede gençlerin hizmetine girmesi planlanan Merkez Kütüphane yaklaşık 9 milyon liraya mal olacak. Niğde Belediyesi, Merkez Kütüphane’nin yanı sıra İlhanlı ve İnönü mahallelerine de bir kütüphane ekleyecek. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, ilk olarak Niğde Belediye Binası önünde kazısı yapılan Merkez Kütüphane’nin içerik ve sosyal etkinlikler açısından çok amaçlı büyük bir kütüphane olacağını belirtti.

Yeni yeni kütüphaneler

Belediye Başkanı Özdemir, KOP Bölge Kalkınma Müdürlüğü iş birliğiyle Özbildi Kızılma Parkı’na ‘çocuk kütüphanesi’ kurduklarını belirterek, İnönü ve İlhanlı ilçelerinde de kütüphane ile inşaatına başlanan merkez kütüphaneyi yapacaklarının müjdesini verdi. belediye binasının önünde.

“Niğde’deki kütüphane sayısını artıracağız”

Niğde’de kütüphane sayısını artırmayı hedeflediklerini anlatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, yeni nesil kütüphaneler ile daha sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmeye çalışıyoruz. şehrimize getireceğiz” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir