"Enter"a basıp içeriğe geçin

Montella: “Kalp kalbe bir maçtı”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Kafa kafa, gönül gönüle bir maçtı. Her iki takım da kazanabilir veya kaybedebilir. Oyuncularımı eşit şartlarda oynadıkları için tebrik etmek istiyorum. “dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Maç sonunda yaptığı basın toplantısının sonunda konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, eşit bir mücadele verdiklerini belirterek, “Bence çok iyi bir maçtı. Kafa kafaya bir maçtı. Her iki takım da kazanabilir veya kazanabilir. mağlubiyet Oyuncularımı yaya oynadıkları için tebrik ederim Eşitlik Maçın sonunda kırmızı karttan etkilendik ama buna rağmen pozisyon bulduk pozisyon aldık doğru beraberlik oldu ben de Taraftarlarımıza bizi destekledikleri için teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir atmosfer yarattılar.”

Maçlarına arkadan oynayarak devam edeceklerini söyleyen Montella, “Bizim fikrimiz her zaman arkadan oynamak çünkü bizim futbolcularımız arkadan oynama kabiliyetine sahip. Ancak rakip takım da adam erkeğe savaştı. Bunu da yapabilirdik. biraz daha iyi ama bir tanesi en önemli detay adam erkeğe savaşan bir takıma karşı derinlik kazandırmaktır.

Ligin seviyesinin yükseldiğini ancak performanslarından ödün vermediklerini söyleyen Montella, “İyi bir mücadele verdik. Rakibimizle eşit mücadele ettik. Bu sene ligin seviyesinin yükseldiğini söylemek istiyorum. Buna rağmen performansımızdan ödün vermeden eşit şartlarda oynamanın bize büyük keyif verdiğini düşünüyorum.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir