"Enter"a basıp içeriğe geçin

Metropolitan Institute Kış Kursları için kayıtlar başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Enstitüsü, 2022-2023 yılları için çocuklara ve yetişkinlere yönelik kış kursları düzenlemektedir. Yünlerden kemana, flütten tiyatroya kadar çeşitli branşlarda 9-15 yaş arası çocuklar ve 16 yaş arası yetişkinlerin katılabileceği kursların kayıtları 3 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Kültür, sanat ve kişisel gelişim alanlarında çalışan kurumlarıyla vatandaşlara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, kendi konservatuvarı aracılığıyla birçok farklı enstrüman ve sanat dalında eğitimlerin yer aldığı 2022-2023 yılı kış kursları düzenliyor.

İki sınıfta gerçekleştirilecek kış kurslarında 9-15 yaş arası çocuklar balaclama, davul, gitar, keman, flüt, piyano, resim, tiyatro ve yan flüt branşlarına kayıt yaptırabilecekler. yetişkinler. 16 yaş ve üzeri yün, davul, gitar, halk oyunları vb. çalabilir. Öğrenciler Keman, Klarnet, Flüt, Piyano, Resim, Şan, Ud, Tiyatro, Flüt, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Tasavvuf Korosu ve Klasik Türk Sanatları Şehir Korosu branşlarında derslere kayıt olabileceklerdir. Müzik.

9-15 yaş arası çocuklar için kurs günleri hafta sonları sabah ve akşam grupları, 16 yaş ve üzeri yetişkinler için hafta içi öğle ve akşam grupları olarak planlanmaktadır. 3 Ekim Pazartesi günü başvuruları başlayacak olan 2022-2023 kış dönemi için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 15 Ekim Perşembe gününe kadar 2 adet kişisel fotoğraf ve 2 adet kişisel fotoğraf ile Merkezi Konservatuar’dan 300 TL kayıt ücreti ödeyerek kayıt yaptırabilecekler. kartın fotoğrafı. kimlik.

Kurslar ve kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgiye 035232 20 40-0 352666 38 01 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir