"Enter"a basıp içeriğe geçin

Meme küçültme isteyen erkeklerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

Son zamanlarda hastaların özellikle erkeklerin meme tedavisi için başvurduğundan bahsediliyor, op. Dr. Sinan Kaya meme ve çene ameliyatları hakkında bilgi verdi.

Denizli Tekden Özel Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah. Dr. Sinan Kaya, son dönemde estetik operasyonlardaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. dedi. Kaya, çene ameliyatının çene altındaki yağların alınması olduğunu söyledi. Kişinin kilo alıp vermemesine veya çeşitli faktörlere bağlı olarak çene bölgesinde yağlanma meydana gelir. Bu durum kişilerin dış görünüşünü etkilediği için günümüzde çene kaldırma ameliyatları artmıştır. Hasta önemli ölçüde kilo değiştirmezse operasyondan sonra 8-10 yıla çıkar. Bu işlemden sonra hasta vücut kütlesinin %20’si kadar kilo alırsa ve ciltte beklenmedik bir hastalık yaşarsa bu süre biraz daha kısalır. Bazen bir değişiklik olmaz ve ömür boyu kalma ihtimali vardır.”

“Meme büyümesi erkekler için rahatsız edici bir psikolojik durumdur”

Göğüs büyütmenin son zamanlarda birçok erkeği rahatsız eden şeylerden biri olduğuna dikkat çeken Ab. Dr. Sinan Kaya, “Son zamanlarda jinekomasti restorasyonu erkekler için en çok tercih edilen yöntemlerden biri. Jinekomasti, erkeklerde kadın tipi meme büyümesi veya memelerin erkek vücuduna göre daha büyük olması durumudur. hormon seviyesinden dolayı doku düzensiz büyür.Bu durum bazen bir veya iki memeyi etkiler.İnsanlar genellikle psikolojik olarak daha iyi hissetmek istediklerinden, jinekomastiyi düzelterek bu meme büyümesi sorununa çözüm bulurlar. vücutta bazı hormonların fazlalığı veya bazılarının eksikliği, aşırı spor yapıp sigarayı bırakmak veya aşırı kilo alıp yağlanma nedeniyle. Jinekomastiyi tedavi etmenin tek yolu hormon bozukluğu olmayan kişilerde meme küçültme ameliyatıdır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir