"Enter"a basıp içeriğe geçin

Manisa Büyükşehir Belediyesi iki nesli bir araya getirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Kent Parkı’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dar İsmail-Muammer Seder Yaşlı ve Dinlenme Yurdu sakinleri, Atatürk Şehir Parkı Kreş’te gençlerle bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Bayramı dolayısıyla önemli bir organizasyon düzenlendi. Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen organizasyona Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Nursel Ostametoğlu ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Gökhan Aslan katıldı. Programın ilk bölümünde, Dar İsmail-Muammer Sedr yaşlılar ve huzurevi sakinleri, Ustamehmetoğlu ve Aslan’ın katılımıyla kahvaltıda bir araya geldi. Programın devamı kapsamında Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri huzurevi sakinleriyle buluştu. Minikler hazırladıkları gösterilerle huzurevi sakinlerini çok mutlu etti. Programın sonunda minikler çiçekleri büyüklere sunarken; Huzurevi sakinleri de hediye olarak kırtasiye malzemesi verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Nursel Ostametoğlu, Başkan Cengiz Ergün’ün huzurevi sakinlerine gönderdiği hediyeleri takdim etti.

Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Başak Ustamehitoğlu, etkinlikle ilgili olarak, “Bugün iki güzel günü birlikte kutluyoruz. Geleceğin yaşlıları geçmişten gelen gençler olarak bir araya geldi. Bu harika bir olay. Bu etkinlikleri sık sık yapmayı planlıyoruz. Yaşlılarımız bizim için çok değerli olduğu için onların da motivasyona ihtiyaçları var. Çocuklarımız çok kıymetli. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergun’a bize bu imkanları sağladığı için teşekkür ediyorum. Geleceğe umutla devam etmek istiyoruz. Atatürk’ün ve cumhuriyetin yanında kalalım.”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Gökhan Aslan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Bayramı ile ilgili olarak, “1 Ekim Dünya Çocuk Bayramı ve aynı zamanda Dünya Yaşlılar Günü. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, Bu günü çocuklarımız ve yaşlılarımızla kutlamak istedik.İki kuşak bir arada.Hediye töreni yaptık.Buradaki amacımız hem çocuklarımızı hem de büyüklerimizi mutlu etmek.Sonuçta hepsi çok değerli. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergun’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir