"Enter"a basıp içeriğe geçin

LÖSEV’den şehidin vasiyetine ilişkin açıklama, Muhammed’imizin vasiyetini yerine getirmek görevimizdir.

Chloe Kelet operasyon bölgesinde şehit olan piyade subayı Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren resimler ortaya çıktı. Atash, vasiyetinde, lösemi hastası kızın hayatı boyunca tüm masraflarını karşılamasını, tatillerde anne ve babasını ziyaret etmesini ve ellerini öpmesini istedi. Ardından LÖSEV, sosyal medyadan yaptığı anlamlı paylaşımda “Mehmetçimizin vasiyetini yerine getirmek görevimizdir” ifadelerini kullandı.

21 yaşındaki piyade subayı Yusef Atash, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde öldürüldü. Elazığ’ın Kovancılar ilçesi sakinleri için kaydedilen Ataş’ın vasiyetini içeren fotoğraflar ortaya çıktı. Atash’ın çektiği fotoğrafta, “Benim vasiyetim. Hayatta en çok istediğim şey bir kızım olsun istiyorum. Ölürsem lösemili kızın canının bedelini öde. Bu benim vasiyetim. Ayrıca git öp öp. bayramda annemle babamın eli.”

‘Bu bizim dinimiz’

LÖSEV’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Lösemili çocuklarımızı şehadet mertebesine çıkarırken yüreğinde taşıyan Mehmetçi’nin vatan uğrunda şahitliğini onurlandırmak görevimizdir. Allah’tan rahmet diliyoruz. Pençe operasyon sahasında şehit olan genç subay Yusuf Ataş Key, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir