"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kurban parası ve öğrenci harçlığını düşüren aile perişan oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde bakmakta olduğu yaşlı adam için kurban ve öğrenci harçlıklarını düşüren bir kadın, parayı bulan kişiyi arayarak geri vermesini istedi.

Edinilen bilgiye göre, kaza 29 Eylül’de Kozan bölgesinde meydana geldi. Verdun Enser’in mahkeme salonunda yargılanan 87 yaşındaki Mustafa Göktaş’ı getirmeye gittiği iddia edildi. İnceer, Göktaş’ı alırken cebinde 7 bin 500 lira olan cüzdanı düşürdü. Eve döndükten sonra Enger, Göktaş’ın kurbanın parasını ve çocuğunun harçlıklarını içeren cüzdanı düşürdüğünü fark eder. Enger, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Polis cüzdanı aramaya başladı. Araştırmada, mahkemede kadının cüzdanı düşürdüğü ve bir kişinin cüzdanı aldığına karar verildi.

Ensir, kızının eğitim parası, sadaka parası ve ilgilendikleri Göktaş parasının cüzdanda olduğunu belirterek, genç adama cüzdanı geri vermesi için yalvardı. Ensier, “Eşim emekli maaşını aldı. 2500 lira verdi. Dedem kurban kesmişti. Hafta sonunda onu köye gönderecektim. Arabaya düşeceğini düşünmemiştim” dedi. Para iki gün içinde görünmedi, karakola şikayette bulundum. Büyüyeceksin, çocukların olacak. Vicdanınız varsa, sahibine götürün. O para geldiğinde, hayır kurumuna vereceğim. Görürseniz parayı bize getirin.”

“Oğlum aslan oğlu vicdanın varsa kurban benim paramdaydı cüzdanı iade et”

Dede Mustafa Göktaş ise kurban olarak iki bin 400 lira verdiğini söylüyor ve ‘Mahkemeden çıktım ve telefonum kapandı’ dedi. Yanımda adamlar vardı ve yardım istedim. Bu arada kızım geldi. Çok üzücü. Vicdanlı biriyse, geri alabilir. Çok üzücü. Çocuğum, oğlum aslan, bu benim içindeki para kurbanımdı. Vicdanınız varsa parayı iade edin.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir