"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kuran’a saldıran iki “kötü” tutuklama

Polis ekipleri, İzmir’in Çiğli ilçesinde Kuran-ı Kerim’i yırtan ve içki masasında ateşe veren iki kişiyi gözaltına aldı.

26 Eylül’de sosyal paylaşım sitesine düşen fotoğraflar görenleri şok etti. Sigley bölgesindeki bir evde çekilmiş gibi görünen görüntülerde BA’nın gösterildiği ve Mad’in dini değerlerle alay ettiği görülüyor ve bunlardan biri Kuran’ı yırtıp ateşe veriyor. İncil’i yırtan ve cep telefonu kamerasıyla yakan kişiyi videoya çeken kişinin İslam’a ve Müslümanlara hakaret ettiği anlar fotoğraflara yansıdı. İslam’a ve Müslümanlara hakaret eden kişilerin daha sonra videoyu hesaptan silmelerine karar verildi.

Kuran-ı Kerim’e saldıran iki zanlının yakalanması için önlem alan İzmir İl Emniyet Müdürlüğü siber suç ekipleri, teknik incelemenin ardından zanlıların kimliklerini ve adreslerini belirledi. M.Ö. belirlendi. MAD ve MAD adreslerine yönelik operasyon düzenleyen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Sigli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sigli ilçesinde tacizde bulunan 2 kişiyi gözaltına alarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili iki kişinin bağlantılı olduğunu sosyal medya hesabından yayınlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şu ifadeleri kullandı:

“İzmir’de Kur’an-ı Kerim’i bozan iki kötü kişi, emniyetimizce tespit edilerek Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir