"Enter"a basıp içeriğe geçin

Küçüklerin çevrimiçi tacizine tutuklama

Samsun İnternet Polisi, Ankara’da genç kızlara internet üzerinden tacizde bulunduğu iddia edilen kişiyi gözaltına aldı. Samsun’a çıkarılan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Samsun’da genç kızların internet üzerinden cinsel tacize uğradığı ve müstehcen fotoğrafların gönderildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda Bölge Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları takip ve çalışmalar sonucunda MA’nın (43) Ankara’da ikamet ettiğini belirledi.

İnternette reşit değilmiş gibi davranarak çocukları aldatmaya çalıştığı iddia edilen MA, Samsun ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak ve Ankara Siber Suçlar Şube Müdürlüğü’nün desteğiyle Ankara’da tutuklandı. MA getirildi. Ankara’da Samsun Siber Polisi tarafından gözaltına alınan , dün akşam Samsun’a geldi. MA taşındı Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şubesi’nde sorgusu tamamlanan Samsun Emniyet Müdürlüğü, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Ne. , Cumhuriyet Savcılığına ifadesini verdikten sonra tutuklanmak üzere yedek mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun T tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Elektronik polis aileleri uyararak çocukların interneti kullanmaları konusunda çok dikkatli olmalarını, internette tanımadıkları kişilerle çocuk gibi görünseler dahi iletişim kurmamalarını, polise veya savcılığa başvurmalarını istedi. taciz durumunda zaman kaybetmeden ofis.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir