"Enter"a basıp içeriğe geçin

Köyceğiz’in curlinge katkısı Dünya’da ödüllendirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Yer Curling’e ilgi duyan Türkiye Curling Federasyonu’ndan bir heyet, Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Geçen yıl Köyceğizli curling sporcuları büyük başarı elde etti. Bu dikkat çekici başarı nedeniyle Türkiye Curling Federasyonu’na bağlı Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerim Karahan ziyaret edildi. Etkinliğe Milli Eğitim Bölge Müdürü Karahan, UNESCO WoMAU (Dünya Dövüş Sanatları Federasyonu) delegesi, Türkiye Curling Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mehmet Gültekin, Türkiye Curling Federasyonu milli takım antrenörü Bilal Ömer Şakir ve okul curling koordinatörü Sedat Aksoy ev sahipliği yaptı.

Ziyarette curling’in Köyceğiz yöresine yansımaları ele alındı. Türkiye Curling Federasyonu milli takım antrenörü Çakır, Türkiye Curling Federasyonu rozetini takarak curling sporuna gösterdiği yakın ilgiden dolayı Karahan’a teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Karahan, “Okullarımızda 2018 yılından beri bilinen ve uygulanan Floor Curling’e yabancı değiliz. Floor Curling “sıradan zeminde oynanabilen bir spor dalıdır. Türkiye Curling Federasyonu Yönetim Kurulu başta olmak üzere Köyceğiz ve dolayısıyla Muğla tarafından yaygınlaştırılmıştır. Üye Mehmet Gültekin ve Türkiye Curling Federasyonu teknik direktörü Mehmet Gültekin Bizi her zaman destekleyen milli takım Bilal Ömer Şakir’i yeni organizasyonlarda aramızda görmekten mutluluk duyacağız.Bu bir rehberdir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir