"Enter"a basıp içeriğe geçin

Koray Avcı, Bursa’da unutulmaz bir konser verdi

Kendine has tarzı ve yorumlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Koray Avcı, Bursa sahnesinde sevenleriyle buluştu.

“Bu mu adalet dünyası” şarkısıyla hayranlarını selamlayan Avcı, aralarında Aşık Mahzuni ve Aşık Veysel’in eserlerinin de bulunduğu birçok sevilen şarkı ve şarkıyı hayranları için seslendirdi. Coşkulu şarkılarıyla mekanı dolduran ve seyircilerin gözlerini kamaştıran ve takım arkadaşlarıyla birlikte sahnede oynayan Koray Avcı, şarkılar arasında seyircilerle yaptığı diyaloglarla Bursalıların yüreğine dokundu.

sahnede çok misafirim var

Konserlerinde bir klasik haline getirdiği Türk müziğinin ustaları Avcı’nın yanı sıra üçüncülük şarkılarından Pir Sultan Abd, Nesat Ertaş, Barış Manku, Sim Karaca gibi ustaların örneklerini sunuyor. “Leylim Ley” ve “Sand Like” adlı popüler şarkılarının yanı sıra solo albümü “Value for You” da büyük beğeni topladı.

Mekanı dolduran Bursalılar, genç şarkıcının performansıyla büyük beğeni topladı. Duygu yüklü düşük tempolu şarkılarda hüzünlü anlar yaşayan Bursalılar, hareketli ve ritmik şarkılarla dans ederek enerji dolu bir gece geçirdi. Hayranları Koray Avcı’ya şarkılarında eşlik ederken, canlı anlar yaşatarak iki saat sahnede kalan genç şarkıcıyı alkışlarla ödüllendirdi.

Şarkılar arasında hayat hikayesini ve düşüncelerini dinleyicilerle paylaşan Avcı, kendisinin bugünlere gelmesinde büyük rol oynayan ailesine teşekkür etti. “Bir kadın uzun süre saçını tararsa dünya döner. Kadının olmadığı yerde hayat, şiir, sanat yoktur.” Genç şarkıcının kadının öneminden bahsettiğini ve kadına yönelik şiddete de tepki gösterdiğini dile getiren Prof. Avcı’nın bu sözleri mekandakiler tarafından sıcak karşılandı.

Yaklaşık iki saattir sahnede olan Koray Avcı, seyircilerin coşkusunu görerek, “Her gün Bursa’da konser verebilirim” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir