"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kocaelispor kulüp başkanı Engin Koyon’un istifa çağrılarına yanıt olarak

Kocaelispor Başkanı Engin Koyon, taraftarların her maçın sonunda istifa etmesini istemesi ve bir olay çıkması üzerine, “Onlar taraftar değil. 15-20 kişi. Her maçta bunları yapan 15-20 kişi” dedi. maçın sonunda. Başkan Koyun, teknik direktör Fırat Gül ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Kocaelispor FC başkanı Engin Koyon, geçtiğimiz günlerde her maçın ardından gelen “istifa” tepkileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Konferans hazırlıklarına değinen Koyun, “Kongre kararını zaten aldık ve zaten Kasım’da alacaktık. Gecikmenin nedeni tarihte, kulübün durumu malum. Yabancılar transferleri net bir şekilde ortaya koydu, iç transferler ortada.Başka bir karmaşa yaratmaya gerek yoktu.Böyle bir karmaşada.Söz verdik.Kasım’da yaparız dedik.Kasım’da yaparız. aday, lütfen gelsinler.”

“Onlar hayran değiller”

Başkan Koyeon, istifaya yönelik tepkilerle ilgili olarak “Kocaelispor taraftarı değiller” diyerek, “Kocaelispor tarihinin en borçsuz dönemini yaşıyoruz. En büyük idari desteği veren yönetimiz. Şu ana kadar borcumuz yok, sorunumuz yok.” Takım henüz yenilmedi. Şehre üzülüyorum. Başka bir şey yok. Ben korkacak bir insan değilim. İnsanlardan korkmuyorum, “Koruma ortalıkta dolaşıyor” derken rahatım bu nasıl bir koruma. Şimdi bir yerde duruyorum. Herhangi bir kaleci. Kaleci kullanmadım. Taraftar değiller. 15-20 kişi. Bu insanlar 15-20 kişi. adamlar bunları her maçta yapıyorlar Darıca’da kibrit var içki içenler yanımdaydı içeri girenler ağızları kokuyordu maç öncesi onlar da içki içiyordu Alkol içen umurumda değil, karşı değilim ama her şeyden önce sahaya alkolle gelmek iyi bir fikir değil. Onunla etkileşime giren aileler de vardı.” 3 kazandık. -0. Ailelerimizle mutlu olalım. Darıca gibi bir yerde sahilde ailece yemek yiyelim çay kahve içelim dedik ama huzurumuzu kaybettiler. Bu grupla etkileşime giren aileler de var.”

“Dövüldüklerinde, bağlı olduklarında da yemin ederler”

Kocaelispor’un şehrin ortak davası olduğunu söyleyen Koyun, sözlerini şöyle sürdürdü:

Herkes benim kadar Kocaelisporlu Ben de herkes gibi Kocaelisporluyum Ortak değerlerimiz etrafında birleşelim mutlu olalım Neyi paylaşamayız Finans çözerim Sorunları çözerim Her türlü imkanı sunarız .Biz insanların maça gitmesini ve aileleriyle mutlu olmalarını istiyoruz.Birkaç arkadaşımız neden bozsun ki? Yapmasınlar.Ama bizim de çok dikkatli taraftarlarımız var, onlara da teşekkür ediyorum.Gerçekten çok iyi ilgileniyorlar. 90 dakikadır takımı tutuyorlar.Takım buna denir.Takım onu ​​her hafta yenecek gibi bir şey var mı?3 etap sonucu.Her hafta kazanmak istiyorum,kazanınca mutlu oluyorum. Ama biz kazanınca bu adamlar bize küfreder, berabereyken üzerimize küfrederler, yapma kardeşim böyle. Şampiyonluk Sonunda bir sene dedik ki, “3 sezon bu ligde kalmamız lazım. 4 kişiden 4’ü kazanınca taraftar şampiyonluğu bekledi, her yerde söyledim, defalarca söyledim. Siyasi kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarına giderim. Akşama kadar gezerim. Burada kimse üzülmüyor. Belli bir kesim rahatsız. Onların sorunu hiçbir zaman Kocaeli olmadı ispor. Sefa Sirmen’e yaptılar, Erenkaya’ya akıllıca yaptılar, İbrahim Kara Osmanoğlu’na yaptılar, Muammer Çelik’e yaptılar, Bahri Yavuz’a yaptılar. Öyle değil mi? Çorum maçında şampiyonluğu kaybettiğimizde Bahri Yavuz’a yaptıklarının aynısı. Eylemlerden ve söylemlerden uzaklaşmamız gerekiyor. O zaman binmiş olsaydık; Dış transferler nedeniyle artık FIFA’yız. Mali açıdan kulüp, Sırplar nedeniyle geçmişte olduğu gibi kalacak. feda ettik. 20 milyon, 20 milyon tedarikçi bulduk. Ona verdim, paramı istiyorum. Gelip aidatlarını ödesinler” dedi.

“Yenilmezler ama yine de aşağılanıyorlar”

Maçlar sırasında teknik direktör Fırat Gül’e istifa etmesi için baskı yapıldığını söyleyen Koyun, “Antrenöre yapılan baskı doğru mu? Adam yenilmez, hakarettir. Beraberliktir, hakarettir. Allah kahretsin. yenilmez, yine hakaret. Şehir öyle değil, taraftar öyle değil.” Aynı adamlardan bahsediyoruz, bunlar bu şehrin oğulları, diyorum ki: Bu hatadan dönün. “Yanlış yoldasın” diyoruz. Kocaelispor’u seviyorsan 90 dakika takıma bak. Tepki ver. Tepkini patrona göster, tepkini hocaya göster ama yemin insana yakışır mı? “Öğretmenimiz o günkü oyunla ilgili olan 90 dakikalık testi geçti.” “Şu anda işler iyi gidiyor. Takım içindeki istikrarı bozmayı planlamıyoruz. Mentorumuzla devam ediyoruz.”

“Bu hafta kazanırsak, tekrar aday olacağım.”

Kasım ayında yapılacak olan konferansa değinen Koyun, “3 de 3 galibiyet alırsak konferansa devam edeceğim dedim. 2 de 2 aldık. Bu hafta alırsak alırız. Devam edeceğim. Sözümü tutuyorum. İnsanlara söz verdim. Düzenleme.” Ekip bizim için önemli. Çok iyi. “Yerdeyiz. Takım şampiyon olacak Allah’ın izniyle. Ama burada birlik ve bütünlüğe dünden daha çok ihtiyaç var. Yıkalım, takımın etrafında toplanalım. Şehir dolu olsun ve insanlar mutlu olsun. Bunu istiyorum. Bu takımı şampiyon yapacağız. Bu takımı şampiyon yapacağız. Gün Gün, Birlik, Dürüstlük “Birlik olalım. Birbirimize sarılalım. Birbirimize destek olalım. Yarın ben olmayacağım. Ama ekip burada ve devam edecek. Her birimize sahip çıkalım. takımın etrafında” diye ekledi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir