"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kırşehir’de Coşkulu Bulgur Festivali

KIRŞEHİR (İHA) – Bulgur Festivali’nin açılış programı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde gerçekleştirildi.

“41 proje MaşaAllah 41 kez” sloganıyla başlayan programda konuşan Başkan Hasan Hakanoğlu, “Biz de bölgemiz için faydalı işler yapmak için yola çıktık. Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. mukaddes bir yol ve mukaddes bir davadır. Belediye çalışanlarımız, ek iş kavramı ne olursa olsun, görevimize geldiği günden bu yana görev yapmaktadır” dedi. dedi. Toplu açılış töreninde konuşan AKP Kırşehir Bölge Başkanı Şehir Ünsal, “Çiçekdağı ilçesinde açılan 41 projeye 41 kez Maşallah diyoruz. Hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz. Önemli olan sizlerin yaşaması ve yaşatması. birlik ve çalışma ruhu Kolektif.Halka önemli hizmetler sunmak daha da önemli.Türkiye dünyanın en büyük ülkeleri arasına girecek.Millete sunacak daha çok işimiz var.2023 seçimleri Türkiye için büyük önem taşıyor. Kalkınma hareketini sürdürmekte kararlıyız. Unutmayalım ki bu bir milli ve milli irade meselesidir” dedi. dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Yönetim ve Demokrasi Meclisi Başkanı Yaşar Bahçici, illerin ve bölgelerin çok fazla hizmete ihtiyacı olduğunu, birlik ve beraberlik içinde olmalarının önemli olduğunu, Çiçekdağ halkının gereken desteği vereceğini söyledi. AKP’ye destek. Cumhurbaşkanı Erdoğan. AKP Milletvekili Mustafa Kinderli, CHP belediyelerinin vatandaşa hizmet etmediğini ve AKP’nin belediyeleri yeniden devralacağını belirtti. Programda 13 projenin temeli atıldı. Ayrıca tamamlanan 28 proje hayata geçirilmiştir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir