"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kayserispor Teknik Direktörü Ali Çamlı: Hakem görevini yerine getirdi

Yucatel Teknik Direktörü Kaysarspor Ali Çamlı, Trabzonspor’a karşı sarı-kırmızılı ekipten 3 puan gasp edildiğini belirtti. “Hakem görevini tamamladı” dedi.

Yucatel Teknik Direktörü Kaiserpor Ali Çamelli, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Ümit Öztürk’ü eleştirdi. Hakem Ümit Öztürk, penaltı kararından önce Onur Bulut’a faul yapıldığını ve hakemin bunu görmezden geldiğini ve VAR uyarısıyla penaltı kararı verdiğini söyledi. Ali Çamlı “Hakem Ümit Öztürk üstlendiği görevi yerine getirdi. Üç Kaiserspor puanı gasp edildi. Dürüst olmak gerekirse sahalarda bu şekilde puan talep etmiyorum. Kaiserspor olarak hiç sahiplenmiyorum. Trabzonspor iyi. Seyirciyle devam ediyorlar. Bir de onların çirkinlikleri ve sahaya attıkları patlayıcılar. Anladıkları futbol dili bu. Bizim anladığımız futbol dili bu değil. Hakem odasına gittim ve hakemlere teşekkür ettim. . Bazen bir hata olabilir.”

Ali Çamlı, uzun süredir Trabzonspor maçlarına gönderilmeyen bir hakeme bu maç için ödül verilmesinin talihsizlik olduğunu kaydetti. “Oyun alanında ter döken çocukların haklarının gasp edilmesi vicdanları sızlatıyor. Gerçekten Kayserispor büyük bir özveriyle geliyor. Ama yalan düdük var. Penaltı öncesi faul var. Önce suçun adını sonra sonra atacak. cezayı düşüneceğini söyledi.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir