"Enter"a basıp içeriğe geçin

Karatay Belediyesi “Konya Günleri”nde Karatay’ı Tanıttı

Konya’nın Karatay Merkez Mahallesi belediyesi İstanbul’da düzenlenen “Konya Günleri”ne katıldı.

Karatay Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Eylül-2 Ekim tarihleri ​​arasında İstanbul’da düzenlediği “Konya Günleri”ne katıldı. Atatürk Havalimanı’nda kurulan organizasyon çerçevesinde tanıtım pavyonu açan Karatay Belediyesi, Karatay’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok belediye projesinin tanıtımına katkı sağladı. Karatay Belediye Köşkü’nü ziyaret eden ziyaretçilere Konya ve Karatay’ı anlatan broşür ve broşürler sunulmaktadır. Köşkte, Karatay Lavanta Bahçesi’nin lavantasından üretilen ürünler de tadılmakta ve çevredeki daha birçok değer sunulmaktadır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Konya Valisi Vahiddin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AKP Konya Milletvekilleri, AKP Bölge Başkanı Osman İstanbul’da Nuri Kapaktepe belediye başkanları, ilçe İstanbul ve Konya’daki başkanlar, STK temsilcileri ve daha birçok önemli isim Karatay belediye pavyonunu ziyaret ederek, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kilka’dan bölgedeki yeni projeler ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

“Konya ve Karatay’ı özleyen herkesi standımıza bekliyoruz”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kilka, Konya’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkesi İstanbul’da Konya Günleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede tebrik etti. Belediye Başkanı Kilka, “Bu tür organizasyonlar belediyeler gibi yerel yönetimlere il ve ilçelerini tanıtma, işletmelerin ürünlerini daha iyi sergileme ve pazarlama imkanı sunuyor. Karatay belediyesi olarak düzenlenen ‘Konya Günleri’ne stant açarak katıldık. Bölgemiz için eşsiz ürünlerimiz ve bölgemiz için kültürel değerlerimiz ve hizmetlerimiz geniş kitlelere hitap etmektedir. Şehrimizi, Karatay, lavanta, Aziziye, Mevlana ve daha birçok değeri özleyen tüm hemşehrilerimizi ve hemşerilerimizi standımıza davet ediyorum. .Standımızı ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere tüm değerli misafirlerimize bu vesileyle teşekkür ederim.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir