"Enter"a basıp içeriğe geçin

Karadağ suç örgütünden sorumlu olan ve kırmızı bültenle aranan uyuyan hücre Milan Vogotic, İstanbul’da tutuklandı.

Amico kod adlı Milan Vogotec, Karadağlı organize suç örgütü Kavac’ın Türkiye’deki uyuyan hücresinin başıdır ve İstanbul’da tutuklandı. İstanbul Organize Suçlar Şubesi ekiplerinin geçtiğimiz Cuma günü Maltepe ve Beykoz’da düzenlediği operasyonda tutuklanan sorumlu hücrenin Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı öğrenildi.

Sırp organize suç çetesi lideri Jovan Vokotic’in İstanbul’da öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul Polisi Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Scalgary’ adlı organize suç örgütünün ülkesindeki liderlerinden Yovan Vukotek’in Şişli’de iki zanlıya silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı. ve soruşturma derinleştirildi. Suç örgütünün Türkiye’deki uyuyan hücresinden sorumlu olduğu iddia edilen Amiko kod adlı 40 yaşındaki Milan Vgotic’in İstanbul’da saklandığını belirledi.

Kırmızı bültenli arama emri bulunan ve suç örgütü “Kavac”ın uyuyan hücresinden sorumlu olduğu belirlenen zanlının Maltepe’de lüks bir evde ve birileri adına kiraladığı villada saklandığına karar verildi. . Beykoz’da bir başka. Şüphelilerin adresleri yakından incelemeye alındı. Teknik ve malzeme takibinin ardından 23 Eylül’de her iki adreste de peş peşe operasyon gerçekleştirildi. Baskınlarda Milan Vogotec yakalandı ve gözaltına alındı. Mahkeme, polis tarafından sorgulanan hücre görevlisini tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Karadağ ve Sırbistan’ın en güçlü mafya yapılarını Balkanlar’da bulunan “Kavak” ve “Scalgary”yi Türkiye’de birbirine düşüren cinayetle ilgili soruşturmada, geçtiğimiz günlerde 23 zanlı tutuklandı, 10’u tutuklandı. onlara.

Türk polisinin ülkenin mafya tipi suç örgütlerine karşı mücadelesi tüm hızıyla devam ederken, gerilla savaşları yürüten Sırbistan ve Karadağ merkezli iki rakip gizli örgütün kanlı çatışmasında Türkiye’deki bazı suç örgütleri de taşeron olarak kullanıldı. Balkanlardan Türkiye’ye.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir