"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kahramanmaraş’ta polise bıçaklı saldırı, polis yaralandı

Kahramanmaraş’ta olay yerine gelen kişilere müdahale eden bir polis memuru bıçakla yaralandı.

Kaza, Onikisubat ilçesine bağlı Karamanlı ilçesinde meydana geldi. Mahallede bir binada patlak veren olaya müdahale için bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen Bölge Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı bir polis, olay yerindeyken AY tarafından sırtından bıçaklandı.

Bıçakla yaralanan polise olay yerine ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunulan yaralı polis memuru, Kahramanmaraş Sotsu İmam Üniversitesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralı polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın meydana geldiği binada silah sesleri duyulması üzerine, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen zanlı ayağından vurularak etkisiz hale getirilerek tutuklandı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Selim Sibiloğlu, “112. sıraya gelen bir kişinin intihar edeceği bilgisinin ardından kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde bir kişinin tepkisiyle karşılaştı. Adrese girişte olay yerinden ayrılırken zanlı bir arkadaşımızı sırtından vurdu.Şu an hastanede ve durumu iyi.Bu arkadaşı yaralayan zanlı,kazadan sonra eve koşuyor.Başarıyor” dedi. söz konusu.

Kaza sonrası soruşturma devam ediyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir