"Enter"a basıp içeriğe geçin

İstanbul’da kameralar önünde ilginç bir olay: Polis karakolunun kapısını yıkarken suçüstü yakalanan hırsız

Çağlayan’da bir binanın girişinde klima parçaları çalarken yakalanan hırsız, polisin yumrukla burnunu kırmasıyla elleri kelepçeli olarak yakalandı. Karakola götürülen hırsız, yaptıkları nedeniyle kelepçeli olduğu odanın kapısını tekmelemeye başladı. Bir tekme ile kapıyı tamamen kıran hırsız, polis ekipleri tarafından başka bir odaya götürüldü. İlginç anlar kameralara yansırken, suç makinesi hırsızı yakalanarak cezaevine gönderilir.

Geçen yıl Katana Çağlayan’da meydana gelen kazanın bir fotoğrafı ortaya çıktı. Doğan T.’nin evine hırsız girdi. Önce çatıdan geçerek evdeki değerli eşyalarını ve kardeşi T.’nin kredi kartlarını çaldı. ve kaçtı. Mağdurun şikayette bulunmasının ardından Kağıthane İlçe Polis Karakolu Ceza Soruşturma Bürosu ekipleri hırsızın Aydın S. olduğunu belirledi. , ve karakolda birkaç kaydı var.

Çalınan ev, klima parçalarını çalarken yakalandı

Kağıthane polisi, hırsız Aydın S.’nin evindeki çalışmaları yoğunlaştırdı. , kimlik bilgilerini kimden aldığı ve gidebileceği yerler. Kazadan bir hafta sonra, saat 7:00 sıralarında hırsız Aidan S.’yi denedi. Bir binanın girişindeki klimanın parçalarının çalınması. İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane Polis Devriye ekipleri, hırsız Aidan S.’yi yakaladı. Dikkati sayesinde giyindi. Şahıs tutuklanmak üzereyken direnerek ASE polis memurunu yumrukladı ve burnunu kırdı. Polis ekiplerine direnen şahıs, elleri arkadan bağlanarak Çağlayan Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Karakola gitti ve odanın kapısını çaldı.

Polis ekipleri, hırsız Aydın S.’yi nakletti. Kelepçeli olan , işlemlerini yapmak ve onu durdurmak için içeride bir odaya alındı. Hırsız yalnız kalınca odanın kapısını tekmeleyerek kaçmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri, yaşananlar karşısında sakinliğini koruyarak hırsızı başka bir odaya aldı. Aydın S. Karakolda “kamu kurumundan hırsızlık”, “görevi yaralama”, “polise direnme”, “kamu malına zarar verme” ve “evden hırsızlık” suçlarından yargılanan zanlı, adliyeye sevk edildi. Aydın S. adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızın suçüstü yakalanıp kamera önünde kapıyı çaldığı anlar

Katana’da yaşanan ilginç olay an be an kameralara yansıdı. Görüntülerde, hırsızın klimayı çalarken yakalandığı ve götürüldüğü karakolun kapısını tekmeleyerek kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir