"Enter"a basıp içeriğe geçin

İstanbul’da cinayet işledi, yakalanmadı, Adana’da cinayete karıştığı sırada tutuklandı ve tutuklandı.

Adana’da bir kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı olayda 4 kişi tutuklanırken, İstanbul cinayetiyle ilgisi olduğundan şüphelenilen kimsenin tutuklanamadığı ortaya çıktı. Cinayete karışan zanlı Adana’da yakalanarak tutuklandı.

Alınan bilgiye göre kaza, 24 Eylül günü saat 19:00 sıralarında Yurigir ilçesine bağlı Salah al-Din Ayubi semtinde meydana geldi. Kavşakta otomobille kendisini bekleyen Muhammed Sait C. (45), Ömer Faruk Ulu (21), yanında Mehmet Ali Yıldırım (37) ve Maj (17), Yusuf Demirtaş’ın (28) otomobilindeki Abdullah Karadoğlu (29) ve Umut Güneş (32) tabancayla vuruldu. açmak. Diğer grubun soğuğunda sokakta silahlı çatışma çıktı. Muhammed Said c. Demirtaş ara sokağa girerek izini kaybetmeye çalışırken peşinden gitti. Sokaklar arasındaki mücadele devam ederken, Muhammed Sait J. Arabası bahçe duvarına çarptı. Otomobilden inen zanlılar, ateş etmeye devam ederek olay yerinden kaçtı. Sokakta tekerlekli sandalyeyle torununun yanına gitmeye hazırlanan 91 yaşındaki Rahima Aker, başından yaralandı ve olayla ilgisi olmayan 3 kişi yaralandı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kontrolde iken Rahima Eker’in öldüğüne karar verildi. İlk müdahale yapılan diğer yaralılar ise farklı hastanelere kaldırıldı. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Demirtaş ve arkadaşlarının mahalleyi terk etmediğine karar verdi. Çevrede inceleme yapan ekipler, bir evde saklanırken Demirtaş, Karadaoğlu ve Güneş’i gözaltına aldı. Şüphelilerin koltuk altından yaralanan Demirtaş’ın kurşununu çıkarmaya çalıştığı ve otomobili Badrihan T.’ye teslim ettiği öğrenildi. (20) evde ve ondan saklamasını istedi. Hastaneye kaldırılan Demirtaş ile Karadoğlu, Güneş ve Badrihan T. gözaltına alındı. Ömer Faruk Olu, Muhammed Ali Yıldırım ve ne. Tedavisinin ardından karakola götürülen Muhammed Sait J.’nin izine rastlanmadı.

Araştırmada, şüphelilerden Abdullah Karadoğlu’nun Mehmet Sait G.’yi vurduğu ortaya çıktı. Çünkü çarşaflı bir şüpheli tarafından öldürülen kardeşi Mehmet Mazlum Karadağ’ın cinayetine karıştığına inanıyordu. 31 Ekim 2014’te pembe şemsiye. Öte yandan, 5 Ağustos’ta İstanbul Bağcılar’da bir parkta kafasına silahla vurularak öldürülen 18 yaşındaki Rohat Gön’ün öldürülmesiyle ilgili olarak Karadaoğlu’nun zanlısı belirlendi. .

Mahkeme, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Karadoğlu, Mehmet Ali Yıldırım, Yusuf Demirtaş ve Umut Güneş’i tutuklarken, Umar Faruk Olu’ya ev hapsi cezası verildi. Diğer şüpheliler Bedirhan T. Adli gözetim kontrolleri, m. Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir