"Enter"a basıp içeriğe geçin

İstanbul Yeditepe Huzur Helikopter Destekli Uygulaması

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından helikopterlerle “Yeditepe Huzur” uygulaması yapıldı. Al-Fateh bölgesinde gerçekleştirilen uygulamada, zanlıların kimlikleri sorgulanırken, araçlar tek tek arandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından saat 19.00 sıralarında helikopterlerle “Yeditepe Barış Tatbikatı” icra edildi. Uygulama, Beyoğlu Taksim Meydanı, Fatih Mellit Caddesi ve Kadıköy başta olmak üzere birçok özel noktada gerçekleştirildi. Uygulamaya polis özel harekat polis ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlükleri, önleyici hizmetler, trafik kontrol, uyuşturucu ve suç önleme şubeleri katıldı.

Motosikletler, kask takmayan beş motosikletçiyle sınırlıdır

Al-Fateh Mellit Caddesi’nde yapılan incelemede trafik ekipleri, sürücü ve aracın belgelerini inceledi. Asayiş ekipleri ayrıca araçları kontrol etti ve sürücü ve yolcuları denetledi. Muayene için durdurulan motosikletlilerden 5’inin kask takmadığı ve motosikletlerini trafik ekiplerince bağlattığı görüldü. Polis helikopteri destekli uygulamada, uyuşturulan köpek de araçlarda arama yaptı. Uygulamanın gece geç saatlere kadar çalışacağını bilin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir