"Enter"a basıp içeriğe geçin

İki elde iki oda ve bir borsada rekabetsiz seçim heyecanı başlıyor

Aydın çevresinde faaliyet gösteren 9 oda ve borsada Ekim ayından itibaren seçim faaliyetinin başlaması beklenirken, adaylar yavaş yavaş temizleniyor. Adayları belli olan iki oda ve bir borsada seçimler rekabetsiz yapılacak.

Aydın’da Türkiye Odalar ve Borsalar Federasyonu’na (TOBB) bağlı 9 ameliyathane ve borsada seçim heyecanı yaşanacak. Meslek komitesi, meclis üyeleri ve cumhurbaşkanının seçileceği seçimlerin Ekim ayında başlaması bekleniyor. Aydın oda ve borsalarının seçim tarihlerinin netleşmeye başlamasıyla birlikte, merkez Evler ilçesinde faaliyet gösteren Aydın Ticaret Borsası 1 Ekim’de, Aydın Ticaret Odası 2 Ekim’de, Aydın Sanayi Odası ise 2 Ekim’de seçim yapacak. 6 Ekim. . Cumhurbaşkanı adayı olacak isimler de belli olurken, iki oda ve bir borsa seçimleri de rekabetsiz geçecek.

‘Condor güveni geri getirecek’

720 üyesi bulunan Aydın Ticaret Borsası’nda seçim heyecanı sınanırken, mevcut başkan ve yönetim kurulu tek liste ile seçime gidecek. Başkan Condor, seçimlere olan güveni yeniden tesis ederek ikinci görevine başlayacak.

Ülkeniz üçüncü döneme hazır.

3 bin üyesiyle görev yapan Aydın Ticaret Odası, 17 meslek komitesinin üyelerini ve yönetim kurulu başkanını seçmek için sandık başına gidecek. Aynı zamanda TOBB yönetim kurulu üyesi olan ve iki dönemdir AYTO yönetim kurulu başkanlığını yürüten Hakan Olken, üçüncü dönem aday olarak yine tek liste ile seçimlere katılacak.

“AYSO’da değişiklik olacak”

1.200 üyesi olan Aydın Sanayi Odası’nda bir değişiklik olacak. AYSO’da iki dönem başkanlık yapan Mehmet Yunus Shaheen’in iki dönem üst üste Oda ve Borsa Başkanlığı’na seçilmesi kuralına göre bir daha aday olmayacak. Aisu Meclis Başkanı Gökhan Maraş’ın tek liste üzerinden yapılacağı seçimler.

Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası, Nazeli Ticaret Odası, Nazeli Ticaret Borsası, Şok Ticaret Odası, Şok Menkul Kıymetler Borsası, Kuşadası Ticaret Odası ve Didim Ticaret Odası, Aydın’da seçim hareketliliğini test edecek. TOBB Odası’na devredilir ve borsa çalışır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir