"Enter"a basıp içeriğe geçin

İçinde 8 taziye salonu bulunan sosyal tesis tamamlandı

Güvenfler semtinde başlayan ve içinde 4 kadın ve 4 erkek taziye salonu bulunan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı. Toplam 2.400 metrekare alana sahip sosyal tesis, iki blok halinde inşa ediliyor.

İhtiyaçların karşılanmasına yönelik planlar doğrultusunda yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyen Başkan Ehitkamil Rıdvan Fadıloğlu, tek noktada 4 nitelikli taziye evini hizmete açacak.

toplam 200.000 metrekare kapalı alana sahip sosyal tesiste; 4 kadın ve 4 erkek taziye salonu, yemekhaneler, camiler ve 150 araçlık otopark.

4 aile aynı anda taziyeleri kabul edebilecek

Bitmiş sosyal tesisi değerlendiren mahalle sakini Ziya Korkmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Güvenevler mahallemiz yoğun, hareketli bir mahalle. Yoğun nüfuslu bir mahallemiz var. Bölgemizin en önemli ihtiyaçlarından biri karşılanıyor. Cumhurbaşkanımızın girişimleriyle aynı anda ehitkamil belediyesi tarafından bölgemize iki sosyal tesis yapılıyor. Bu iki sosyal tesiste dört ailemiz aynı anda taziyelerini kabul edebilecek. Mahallemizin bu güzel cenaze evlerine ihtiyacı vardı. Neyse ki ehitkamil belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Çevre çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını temenni ediyoruz. Mahallemiz için yaptıkları bu iki sosyal tesis için Belediye Başkanı Shehetkamil ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir