"Enter"a basıp içeriğe geçin

Hiç tanımadığı bir üniversite öğrencisini sebepsiz yere bıçakladı.

Bursa’da bir üniversite öğrencisi, babasının Bursa’daki dükkânının önünde tanımadığı bir kişi tarafından saldırıya uğradı ve sırtından bıçaklandı. Polis tarafından tutuklanan zanlı serbest bırakılırken mahalle sakinleri onun uyuşturucu tedavisi görmesini istiyor. Yaşanan olay an be an güvenlik kamerasına yansıdı. “Seni Unutmadım” ile saldırıya uğrayan zanlının uyuşturucu etkisi altında halüsinasyon gördüğü tahmin ediliyor.

Kaza, ülkenin merkezindeki Osman Gazi semtinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Uludağ Üniversitesi’nde kamu yönetimi öğrencisi olan Yasin Çeşin, okul çıkışı babası Ahmet Şişen’in işlettiği tatlıcıya yardım etmek için uğradı. Bir süredir dükkan sahibi komşusu ile dükkanın önünde oturan 20 yaşındaki Yasin Chichen, hiç tanımadığı 28 yaşındaki Dia Karatep tarafından aniden bıçaklı saldırıya uğradı. Kolundan ve sırtından bıçaklanan Çeçen üniversite öğrencisi ve komşusu kazanın şokunun ardından kaçmaya başladı. Bir süredir ‘Seni unutmadım’ diyerek saldırı ve tehditler savuran Karatepe, babası Ahmet Çegin’in dükkandan çıktığını görünce olay yerinden kaçtı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Çelik bir ceket giymeli miyiz?

Mustafa Aksu, “Burada oturuyorduk Yasin ile konuşuyorduk. Sonra biri hızla elinde bıçakla yanımıza geldi ve bıçak fırlattı. Kazayla şok olduk ve bir anda kaçmaya başladık. Yasin’in yarasını görünce , sağlık ekipleri hemen bize anlattı.Burada bıçaklanan kişinin daha önce 4 kişiyi sebepsiz yere bıçakladığını duyduk.Bu kişiden kendimizi korumak için çelik yelek giymeli miyiz?

Zanlının hak ettiği cezayı almasını isteyen baba Ahmed Jijen, “İçeride çalışıyordum. Dışarıdan sesler gelmeye başlayınca hemen kapıya gittim. Oğlumun yaralı olduğunu gördüm. Ardından saldırganın koştuğunu gördüm. kaçtım, bir süre peşinden koştum ama tutamadım. Yakalandı. Durumu polise bildirdik. Bu saldırganın ilk kez düşmediğini duyduk. hak ettiği cezayı.”

Akşam babama yardıma gidiyorum.Dükkânın önünde yan komşumuzla bir süre oturdum.Aniden biri bize doğru koşarak geldi.Ne olduğunu anlamadan yüzüme bıçak fırlattı.Bir bıçak darbelerinin koluma vurdu Diğeri sırtıma geldi, sonradan tanımama rağmen ‘seni unutmadım’ diyerek tehditler savurdu. Neyse ki hafif yaralandım. Bu kişi tarafından sebepsiz yere bıçaklandım ben oldum. Bunların cezalandırılması için kimsenin ölmesi mi gerekiyor? İnsanlar?” İfadelerini kullanın.

Polis, bağımlı olduğu iddia edilen kişiyi gözaltına alırken, yerel kişiden gerekli cezayı almasını istedi. Öte yandan karakolda işlemleri tamamlanan zanlı serbest bırakılırken, daha önce salgın nedeniyle cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir