"Enter"a basıp içeriğe geçin

Hayvanat bahçesi seçkin öğrencileri ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde seçkin öğrencileri ağırladı. Hayvanları kendi elleriyle besleyen ve seven özel insanlar harika bir gün geçirdiler.

Aksu Mustafa Kemal Özel Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etti. Öğretmenleri nezaretinde hayvanat bahçesini ziyaret eden 34 özel öğrenci, evcil hayvanları kendi elleriyle beslemenin keyfini yaşadı. Tavşanları ve kedileri seven öğrenciler, hayvanlarla etkileşim kurarak unutulmaz bir gün geçirdiler. Çizim etkinliğini de yapan öğrencilere kitap ve hayvan maskeleri hediye edildi.

‘Onlar çok mutluydu’

Özel Eğitim Meslek Yüksekokulu Müdürü Aksu Mustafa Kemal Turgay Kızılbağ, “Hayvanları Koruma Günü’nde özel çocuklarımızı hayvanat bahçesine getirerek onların hayvan sevgisini pekiştirmek istedik. Çocuklarımız buraya geldiklerinde çok heyecanlandılar. Çok mutlu oldular. Büyükşehir Belediyesi’ne bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz.”

“En Değerli Misafirlerimiz”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı Müdürü Aygül Arsun, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde birçok okuldan 500’den fazla öğrenciyi ağırladıklarını belirterek, “Hayvanat bahçesi olarak birçok okula ev sahipliği yaptık. Mustafa Kemal Özel Eğitim Okulu’nun çok değerli öğrencileri olarak misafirimiz oldu.Bu önemli günde onlarla farkındalık oluşturduk” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir