"Enter"a basıp içeriğe geçin

Hakan Altun: Gel hiç olmazsa Cumhuriyet’in yüzüncü yılında aşk

Arabesk müziğin en güçlü seslerinden Hakan Altun, Bursalı hayranlarıyla buluştu. İlk konserini Bursa Meydanı’nda açık havada veren Altun keyifli anlar yaşadı. Aşk Lütfen Gel şarkısını söylerken, “Bu yıl olmazsa, gelecek yıl Cumhuriyet’in yüzüncü yılında gel en azından aşk” diyerek yalnızlığını dile getirdi.

Arabesk ve fantazi müziğin güçlü sesi Hakan Altun, Bursa’da sevenleriyle buluştu. İlk kez Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne almanın mutluluğunu yaşayan Altun, kendisine sevgi selinde bulunan hayranlarına teşekkür ederek onu hem üzdü hem de sevindirdi.

Alton, peşi sıra gülağacı olarak ünlenen klasik şarkısı “Telefon” ile dinleyicilerini seslendirdi. Açık sahneyi dolduran binlerce kişiye farklı şarkılar söyleyen Alton, konserin ilerleyen kısımlarına doğru enerjisini artırdı. Müstehcen şarkılarla zenginleştirilen Alton, solisti Fonda Gorcis ile sahnede Halley’i seslendirdi.

“Sin de Cree” ve “Arıyorum” şarkılarını da seslendiren Altun, kendisini dinlemeye gelen Bursalılara teşekkür etti. Alton’un aşk şarkılarının yasını tutan kalabalık, hareketli şarkıların tadını çıkardı. Sahnede grubuyla da canlı performans sergileyen Hakan Altun, “Bu akşamki şovumuzu ilk kez bizi dinlemeye gelen arkadaşlarımıza ithaf ediyoruz” dedi.

gel hiç olmazsa aşk cumhuriyetin yüzüncü yılında

Yalnızlığıyla tanınan Hakan Altun, “Aşk Lütfen Gel” şarkısını söylerken “Bu yıl gelmedin, gelecek yıl Cumhuriyet’in yüzüncü yılında gel en azından aşk” diyerek yalnızlığını dile getirdi.

Doğum günlerini kutlayın

Hakan Altun ekibiyle ilgili olarak, “Türkiye’de herkes şarkı söyleyebilir, Türkiye’de herkes alkışlayabilir ama herkes enstrüman çalamaz dostlarım. Ailemden çok gördüğüm insanlardır.”

Grubunda Fonda Gürses ve gitarist Ahmet Demirkul’un doğum günlerini kutlayan Altun, “Onlar benim kalbim ve ruhum. İyi ki doğdun, iyi ki varsın” dedi. Ayrıca Aidan Kara’nın düğünü olduğunu söyleyerek “Aidan bile evlendi, ben hala bekarım” diyerek hayranlarını güldürdü.

“Fantezi Düğün” sahnede

Ünlü sanatçı Hakan Altun izleyicilerle konuştu. Altun, “Hüsnü Şençiler ve Sibel bizden de pek çok iltifat ve iltifat alabilirler. Gittiğimiz her konserde birbirimize iltifatlar gönderiyoruz. ‘Bizi Söyler Şarkılar’ yakında başlayacak. Sizden istedikleri onlar. En çok benimle evlen. Fantezi bir düğünümüz var. Bu gece burada. Benim düğünümdeysen nasıl eğlenebilirsin? Eğlenme zamanı. ” Onu dinlemeye gelen hayranlarıyla oynamaya davet etti.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Hakan Altun, Bursalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir